7 ouderwetse manieren om een partner te vinden

De liefde van je leven, die regel je toch via internet tegenwoordig? Zehebben allemaal interessant werk, ze houden van knapperende haardvuren,strandwandelingen, skieën, zeilen en verre reizen, en tussendoor hebbenze genoeg tijd om intelligente boeken te lezen, iedere week een goedefilm te zien, heerlijk te koken en een goed gesprek te voeren met je.

Als je het niet meer warm krijgt van marco123,chantal65, chilly73 of wwwillem? Dan moet je toch teruggrijpen opnostalgische methodes. Zeven manieren om je partner te zoeken op een traditionele manier.

7. Supermarkt
Stel je rond half zeven ’s avonds in de supermarkt strategischop bij het koelvak met de kant- en klaarmaaltijden. Of kijk goed in dekarretjes of daar eten in ligt voor één persoon. Natuurlijk heb je jeleuk aangekleed. Gewoon recht eropaf: "Wat dacht je ervan als ík eenseen keer voor je ging koken?"

6. Reünie
Bezoek eens een reünie van je oude klas. Een gemeenschappelijk onderwerp heb je al. 

5. Zwemmen
Ga op zwemles. Geen aquarobics natuurlijk, maar echt eenzwemslag zoals borstcrawl of vlinderslag. Zo zie je meteen hoe de anderer uitziet in een bikini of zwembroek. Stimuleer het met zijn allenkoffiedrinken na de les. Bijkomend voordeel: je bent lekker in bewegingen je leert weer eens iets nieuws.

4. Vakantie
Ga alleen op vakantie, maar wel met een concept, dusbijvoorbeeld zeilen op een grote boot, kamperen bij Buitenkunst,schilderen in de Ardennen. Het is de bedoeling dat er loslopende mensenzijn met dezelfde interesses. Op Start2Date vind je een overzicht van single vakanties.

3. Café
Kom achter die computer vandaan en ga naar het café. "Ken ik jou niet ergens van?" werkt nog steeds uitstekend. 

2. Feestjes
Let goed op tijdens bruiloften, verjaardagen ofhousewarmingparty’s van je vrienden. De meeste relaties ontstaan nogsteeds via via.

1. De buurman/vrouw
Kijk eens goed naar wie er naast je woont. Statistisch gezien heb je de meeste kans om met je buurman of buurvrouw te trouwen.

(Bron: Bepster.nl)