Bluetooth dating blijkt niet succesvol

bluetooth datingBluetooth dating of bluedating was twee jaar geleden "the-next-big-thing" in de datingwereld. Bluedating is een vorm van daten waarbij gebruik wordt gemaakt van Bluetooth techniek op de mobiele telefoon. Als een andere mobiele telefoon bij jou in de buurt ook aangesloten is bij een Bluetooth datingsite dan kun je eenvoudig contact leggen via je telefoon. Direct contact met andere singles in je omgeving. Het klonk allemaal veelbelovend in 2005.

Inmiddels is wel duidelijk geworden dat bluetooth dating in de huidige vorm niet succesvol zal worden. Geen enkel bluedating initiatief is écht succesvol gebleken. Blijkbaar zijn weinig mensen bereid te betalen voor een service waarbij ze via hun mobiele telefoon met anderen in contact kunnen komen. Door sommigen wordt bluedating zelfs als een inbreuk op de privacy ervaren.

Het bekendste Nederlandse initiatief op dit gebied is Bluetoothdate.nl. Enige dagen geleden staakte de website haar marketing inspanningen. Ook het e-mail adres is inmiddels buiten werking.

Wat er nu met de site van Bluetoothdate.nl gaat gebeuren is onduidelijk. Het wachten is op het volgende initiatief dat het begrip mobiel daten nieuw leven in kan blazen.

Een gedachte over “Bluetooth dating blijkt niet succesvol”

Reacties zijn gesloten.