Boek: Waarom vrouwen vallen op mannen met ballen

waarom vrouwen vallen op mannen met ballenIs gelijkheid tussen man en vrouw een goede basis voor relaties? Dit is de vraag die de Britse relatiedeskundige Brigitte Sumner tracht te beantwoorden in ‘Waarom vrouwen vallen op mannen met ballen’.

Sumner betoogt dat vrouwen ervoor moeten zorgen dat hun man hun ballen terugkrijgt door zich zelf vrouwelijker te gedragen. Vrouwen zijn tegenwoordig druk met hun carrière en hun persoonlijke ontwikkeling. Vrouwen moeten – net als mannen – resultaten bereiken en worden gefocust. Hierdoor krijgen vrouwen teveel mannelijke energie en raken ze het contact met hun vrouwelijke kant kwijt.
Tegelijkertijd worden mannen steeds vrouwelijker. De onzintrend van de metroseksuele man heeft er voor gezorgd dat mannen zich druk maken om zaken als kleding en uiterlijk. Het gevolg: de verhoudingen tussen man en vrouw zijn compleet verstoord. Mannen die uren zoeken naar het juiste shirt bij die schoenen. Vrouwen die ongeduldig, dominant en arrogant worden.

“Mannen met ballen” bevat geen diepgaande onderbouwingen, maar staat wel bol van de voorbeelden en anekdotes. In simpele taal legt de schrijfster uit vrouwen zich weer vrouwelijk kunnen gedragen en hoe zij mannen hun ballen kunnen terug geven. Dit boek is geen wondermiddel tegen relatieproblemen, maar de kijk van Sumner is wel verfrissend.

Waarom vrouwen vallen op mannen met ballen – ISBN 9021581280

5 gedachten over “Boek: Waarom vrouwen vallen op mannen met ballen”

 1. Zin om hier een grote stap in vooruit te maken? Twee unieke parallelworkshops die slechts twee keer per jaar gegeven worden bieden je precies die kans.

  VOOR MANNEN DIE DE MOED HEBBEN KRACHT EN HART TE BUNDELEN
  mannenworkshop
  31 mei – 4 juni 2007

  VROUWENWORKSHOP: reis naar je diepste vrouwelijkheid
  vrouwenworkshop
  1 juni – 4 juni 2007

 2. Prachtig.
  Eindelijk wordt dat onnozele geblaat van vrouwen, waar goedwillende mannen naar luisterden en uiteindelijk zelf het onderpit van delven, aan de tand gevoeld.
  Hoe heeft het toch zo verstoord en scheef kunnen geraklen tussen man/vrouw verhoud ingen ?

  Vrouwen zijn idd het as van alle kwaad en oorlogen…

 3. Het allerlaatste waar ik behoefte aan heb is mannen hun ballen teruggeven. Ik heb recht op mijn portie dominantie, arrogantie en ongeduld en dat neem ik dan ook. Hebben mannen er een hekel aan als vrouwen ‘ballen’ hebben? Zonder twijfel. Daar gaat hun machtsmonopolie. Dahaaag. Wie heeft er wat van jullie nodig? Zaadjes zijn overal vrij verkrijgbaar en nog wel in de allerbeste kwaliteit. Verder kan ik niks verzinnen. Ik heb veel meer aan investeren in echte ballen van mezelf dan in geleende ballen van een man. Die zogenaamde ‘vrouwelijkheid’ (en dus ook ‘mannelijkheid’) is alleen maar het weerzinwekkende product van een millannialange traditie van vrouwenonderdrukking. Gelegitimeerd door…? Mannen! Om als man baas te kunnen zijn heb je natuurlijk wel een knecht nodig. Als de knecht (de vrouw) haar eigen toko begint dan moet je als man je heil ergens anders in gaan zoeken dan in macht. Wen d’r maar aan. Niemand houdt ons tegen.

 4. Hoe men het keert of draait,mannen gaan vaker af op het uiterlijk van een vrouw terwijl het vrouwen veel vaker te doen is om de status van de man(steeds keer op keer ondervonden en gezien!) Het valt me trouwens op dat veel vrouwen overgemancipeerd zijn en hun veeleisendheid kent geen grenzen meer,vooral in de categorie 25 tot 4O-jarigen. Bij echtscheidingeng blijft vrouwe justia nog steeds superlesbisch,ook als de vrouw de oorzaak is van de scheiding.Verbaast het dan dt het meestal de man is die door het lint gaat inzake gezinsdrama’s en soms de kinderen mee de dood in sleurt. Mannen mogen nog 4 ballen hebben..vrouwe justia castreert alle mannen!

Reacties zijn gesloten.