Boeren zoenen in het wild

Boeren zoenen in het wild. Dat kan op 1 juli in Midwoud. In de feesttent waar de volgende dag boerenband Normaal optreedt, wordt een singlesavond voor agrariërs gehouden. Compleet met een cursus kussen van een zoenexpert, karaoke met liefdesliedjes, een snoezelhooihoek, een datekeet en een gluurmuur.

Op DatingFacts stond al eerder een bericht over dit feest speciaal voor agrariërs: ‘Boer zoent vrouw’. Het programma voor de avond is nu ook bekend. ,Er komt een kusexpert die een boekje over zoenen heeft geschreven. We hebben wat jongens van de sportschool geregeld waarop ze het mag demonstreren”, aldus Rebecca Druyf, de organisator van het feest.

In een caravan zit een ‘datekeet’ waar foto’s worden genomen die aan de ‘wall of love’ worden gehangen. Erotisch snoepgoed en liefdeschampagne moeten de boerenliefde doen ontluiken. En een heus relatiebureau zorgt ervoor dat serieuze liefdes niet verloren gaan in het feestgedruis.

,,Het wordt feest, maar het is ook wel een beetje serieus. Er zijn hier heel veel boerenzoons die alleen op het bedrijf zitten. De meiden hebben geen zin om zich te binden aan een jongen met een 24-uursbestaan in een agrarisch bedrijf. Mijn vriendinnen zeggen ook dat ze hun zelfstandigheid willen behouden.”

Tot slot een zoentip van Rebecca: ,,Zorg dat het lekker lang duurt, maar niet te wild graag.”