Christelijke datingsite SamenChristen neemt MiracleMatch over

De christelijke datingsites SamenChristen en MiracleMatch, met opgeteld ruim 5.000 leden, gaan vanaf deze maand samen verder onder de naam SamenChristen.

De profielen van MiracleMatch worden verhuisd naar SamenChristen. Volgens Chris Algra, oprichter van SamenChristen, vormt de nieuwe combinatie nu de één na grootste christelijke datingsite van Nederland. De grootste christelijke datingsite is nu Funky Fish.

Zoals alle christelijke sites richt SamenChristen zich op serieuzer contact: singles die zoeken naar een vriendschap of relatie.

De oprichter van MiracleMatch Sjoerd Buurman blijft niet betrokken blijft bij de nieuwe site. Op Twitter gaf hij vorige maand al aan dat hij op zoek is naar een nieuwe baan:

MiracleMatch is niet de eerste overname van SamenChristen. Vorig jaar nam SamenChristen de datingsites Mijndating.eu en Christelijkedate.nl over.

Een gedachte over “Christelijke datingsite SamenChristen neemt MiracleMatch over”

  1. Begrijpelijk, hoop dat niet niet uit financiële redenen is gebeurt.

    Want juist de gratis gebruiken van Miracle match maakte het juist opvallend” christelijk, en ik juist het persoonlijke” van Miracle Match enorm kon waarderen

Reacties zijn gesloten.