Coaching populair onder singles

coach singlesEr zijn steeds meer coaches die zich richten op het begeleiden van singles. We kenden al de datingcoach en de flirtcoach, en sinds kort is er ook RelatieVinder.

Een deel van de groeiende groep Nederlandse alleenstaanden vindt het lastig om een geschikte partner te vinden. Veel mensen lopen keer op keer tegen dezelfde problemen aan. Een coach kan helpen om deze problemen te overwinnen. Hij of zij probeert het probleem in kaart te brengen en dan samen naar een oplossing toe te werken. Soms wordt er gewerkt aan zelfvertrouwen, soms wordt het gedrag aangepakt (gedragstherapie). In alle gevallen vindt er een verandering plaats.

RelatieVinder is een initiatief dat inspeelt op de groeiende behoefte naar coaching onder singles. Het coachingsproces richt zich op mensen die in zichzelf willen investeren voor een zinvolle en inspirerende zoektocht naar een partner. Het uitgangspunt is dat je jezelf de partner helpt vinden die bij je past. Volgens de initiatiefnemer, Arn Zuyderduin, zijn de eerste reacties positief.

Een gedachte over “Coaching populair onder singles”

Reacties zijn gesloten.