Concurrentie t-shirt dating

t-shirt dating peachAls iets een succes is in Italië, dan moet het hier ook aanslaan. Dat moeten de bedenkers van Peachy hebben gedacht. Mike Hoffs, mede-eigenaar van Peachy, wil van t-shirt dating een rage maken in Nederland. Volgens hem is het vooral geschikt voor mensen die de eerste toenadering niet durven op te zoeken.

Erg origineel is het idee niet, want eergisteren schreef ik hier al over Behot dat nagenoeg dezelfde dienst aanbiedt. De t-shirts kosten bij beide bedrijven ongeveer 30 euro.

Update: Mike Hoffs geeft in een aanvullende reactie aan dat er wel degelijk belangrijke verschillen zijn tussen Behot en Peachy. Peachy is open en je hoeft niet zoals bij Behot lid te zijn van de website om een persoon die een t-shirt draagt te kunnen sms’en.

Een gedachte over “Concurrentie t-shirt dating”

  1. Vind wel dat er een duidelijk klasse verschil is tussen peachy en behot. Behot heeft een snelle poging gedaan om de italiaanse versie over te nemen. Dat is ze ook gelukt…. Peachy was dan statistisch later maar als ik het resultaat bekijk dan was het de moeite.. Ik hou peachy even in de gaten, misschien dat er meerdere modellen shirts bij komen ?

Reacties zijn gesloten.