Dating met gedetineerden populair

Daten met een gevangene is erg populair. Bijna anderhalf jaar geleden startte een initiatief dat gevangenen de mogelijkheid geeft contactadvertenties te plaatsen. De datingservice voor gedetineerden en ex-gedetineerden is een succes.

Initiatiefnemer Nico Epskamp van Bonjo is tevreden. De 450 gevangenen die een advertentie plaatsten ontvingen totaal meer dan 1300reacties. De Nederlandse man heeft het beste voor met debuitenlandse gedetineerde vrouw. "Buitenlandse vrouwelijke gevangen zijn in trek. Zij krijgenecht stapels brieven.”, aldus Epskamp. Hij vindt het opvallend dat de gedetineerden onderling ookdaten. ”Ze reageren dan op elkaars advertentie. Het praat natuurlijkmakkelijker tegen een lotgenoot.”

Het contactbureau gaat niet verder dan het plaatsen van de advertenties. Van echte bemiddeling is geen sprake, maar toch blijken door de advertenties wel nieuwe liefdes ontstaan.

7 gedachten over “Dating met gedetineerden populair”

 1. hoi,

  ik ben een alleenstaande vrouw en opzoek naar een leuke relatie,niets meer niets minder,

  1. Hey ik zou je graag ook willen leren kennen 06-87649199 bel eenX om elkaar te leren kennen

  2. Hey misty46
   naam is Alex aangenaam
   Reactie op jou berticht 14okt 2009…
   Nou is mijn vraag is deze nog geldig als zijnde .
   of beschouwen als oude mail …

 2. eeyyy

  ik ben Henk, en zat een beetje te rommelen op internet toen k dit tegen kwam en je oproep zag staan, ik denk ik ga de uitdaging aan,om jou een mail te sturen. ik zal me eerst even vorstellen: ik ben: ik ben Henk, 24 jaar, woon in zuid Holland zuid in een eigen appartement sinds 7 jaar, beetje jong zal je denken maja dat kom een beetje door prive omstandigheden,ik ben kraanmachinist van beroep, hou van uitgaan,mountainbiken en strandwandelingen maken, nah dat was t wel zon beetje over mij in t kort, t zou me leuk lijken als we een beetje kunnen mailen zo dat k ook wat meer van jou te weten krijg , hoe je in elkaar zit, ik hoop gauw wat van je terug te horen,

  groetjes Hrnk

 3. hallo ik ben jef 49jaar en na 8 jaar in de gevangenis te verblijven weer vrij ik zoek langs deze weg een vrouw om mee door het leven te gaan ondertussen woon ik wel in tenerife iemand interesse kan me bereiken op men email adres jefke_vanschooren@hotmail.be

 4. ik ben een man die geinteresseerd is in ex gedetineerde vrouwen in nederland.hoe kan ik contacten leggen??

Reacties zijn gesloten.