Datingsite voor bekende Nederlanders

Voor bekende Nederlandse singles is het moeilijk om in contact te komen met een partner. Het inschrijven op een datingsite kan ook al snel leiden tot ongewenste negatieve publiciteit. Daarom heeft het bedrijf Hoffgader Personal nu een internetsite opgericht speciaal voor BN’ers op zoek naar een partner.

Voor het werven van potentiële kandidaten gebruikt het bedrijf vooral haar website, waar singles zich kunnen aanmelden om in het selectieproces een plaats te krijgen. Uit de aanmeldingen wordt een voorselectie gemaakt. Die mensen zullen worden benaderd voor de volgende stap in de procedure. Door middel van een uitgebreid assessment wordt karakter en de persoonlijkheidsstructuur van de personen gekeurd. Pas in een later stadium zal het uiterlijk in de selectie betrokken worden.

BN’ers kunnen zich aanmelden op de site van Hoffgader. Het wachten is nu op het eerste celebrity-koppeltje dat via deze site ontstaat.

4 gedachten over “Datingsite voor bekende Nederlanders”

  1. Hoi hoi
    Ben zelf geen BN er dus weet niet of ik hier wel welkom bent maar goed ik ga me in het kort voorstellen..Ik ben Layla 31 jaar oud woon in Zuid-Holland verder ben ik een heel lief oprecht eerlijke dame met klasse
    Spreek dit jou aan dan hoor ik je gauw ;)

    Tjuuuus

Reacties zijn gesloten.