Datingsite voor mooie mensen

Daten is vaak lastig voor mooie mensen. Veel aantrekkelijke mensen met een goed karakter, zowel man alsvrouw, hebben problemen met het vinden van een geschikte dating partner. Voor al deze mensen is er nu eindelijk een oplossing.

DarwinDating heet de nieuwe datingsite die alléén maar mooie mensen toelaat. De slogan van de site is dan ook "Online dating minus ugly people". Op deze site draait het vooral om uiterlijke schooneid. Acne, nerds, neushaar, harige voeten, en vetrollen zijn daarom niet toegestaan volgens de regels.

In principe kunnen mensen uit alle landen gratis inschrijven. Het overgrote deel komt toch uit Noord-Amerika. Er hebben zich pas vijf Nederlandse vrouwen en twee mannen ingeschreven.

Toch heb ik me ingeschreven op de site. Een foto uploaden is natuurlijk verplicht. Of ik aantrekkelijk genoeg ben, wordt bepaald door middel van een natuurlijk selectieproces (dit verklaart ook de naam DarwinDating). Gedurende de komende twee weken kunnen de leden van de site mijn uiterlijk een cijfer geven. Hoe leuk mijn karakter ook mag zijn: als na twee weken mijn beoordeling niet hoog genoeg is, word ik niet toegelaten tot de site…

3 gedachten over “Datingsite voor mooie mensen”

  1. Mensen laten zich beoordelen (op lage en vage standaarden) en als ze dan geaccepteerd worden moeten ze betalen en meestal niet weinig! Beetje zelfde concept als mooiemensen.com

    gratis alternatief is: http://mooiemensen.floxtar.com/nl
    net opgezet…zelfde concept, maar dan dus gratis.

Reacties zijn gesloten.