Datingsite voor mooie mensen nog geen succes

mooie mensen datingsiteNederland heeft nu ook een eigen datingsite voor aantrekkelijke mensen. Op MooieMensen.com telt alleen uiterlijk, volgens de oprichter en voormalig televisie- en radiopresentator Dave Heijnerman.

De idee van de site is gekopieerd van de Amerikaanse sites DarwinDating en HotEnough. Ook bij MooieMensen worden lelijkerds niet toegelaten. Wie zich wil aanmelden als lid, moet twee foto’s van zichzelf opsturen.Belangrijk verschil is dat vooralsnog alleen Heijnerman zelf beoordeeltof de vereiste schoonheid ook echt aanwezig is. Bij de andere sites bepalen andere leden of iemand wel of niet wordt geaccepteerd.

Heijnerman is er zeker van dat de site een succes gaat worden. "Een goed idee is levensvatbaar én controversieel. Ik heb een gat in de markt!" liet hij weten in DAG.

Ik schreef me ook in en voldeed blijkbaar aan de eisen van Heijnerman. Waar hij precies op let bij het beoordelen blijft onduidelijk. De site kost 14,95 voor één maand. Dat is aan de hoge kant. Op dit moment bestaat het ledenbestand pas uit een handjevol mooie mannen en vrouwen. MooieMensen.com is misschien levensvatbaar en een beetje controversieel, maar op nog zeker geen succesnummer.