Dr. Phil geeft adviezen op datingwebsite

Phil McGraw, vooral bekend van zijn tv-show, gaat nu ook relatie adviezen geven op internet.

De auteur en talk show host verleent voortaan zijn medewerking aan een nieuwe rubriek op de Amerikaanse dating site Match.com. Leden die bereid zijn $12,99 per maand extra neer te tellen, krijgen toegang tot de tips over dating en relaties in de vorm van korte video clips.

De service start met ongeveer 50 clips met onderwerpen als communicatie, een goede eerste indruk maken en het vermijden van inhoudsloze gesprekken op de eerste date.

In één van de clips adviseert Dr. Phil: “If you want to be a winner in love, you want to be a winner in relationships, then do what it takes.”

2 gedachten over “Dr. Phil geeft adviezen op datingwebsite”

 1. Dit is hier neergezet omdat ik eigenlijk best wel intresse heb in gewoon gezellig samen zijn met andere mensen. Om gezellige dingen met elkaar te doen zoals zo’n sauna bezoek. Maar ik woon nu naast m’n ouders waar ik ook in de sauna kan. Maar het lijkt me leuk en opwindend om eens gewoon iets gezelligs te doen met andere mensen. Misschien bestaad er dan de kans tot het leggen van contacten in de sauna waar je later misschien mee kan afspreken of dat ik bij voorbeeld met iemand als Barbara afspreek om naar de sauna te gaan zodat je niet als alleenstaande tussen de overige bezoekers hoef te gaan zitten .

  1. Hoi Arjan :-)
   Ik wil met jou wel eens in de sauna gaan zitten ;ppp
   Grtjs,
   Jannick, AKA Prinses Pipi Langkous

Reacties zijn gesloten.