Erik Drost: wie is de man achter Secondlove.nl?

Een website voor mensen met een relatie die ‘een spannende affaire of een avontuur’ willen. Volgens Erik Drost, oprichter van SecondLove.nl, is het de toekomst. In een interview met Sprout twee jaar geleden deelde hij zijn ambities: in 2015 wil hij dat vreemdgaan online gaan taboe meer is.

Dat vreemdgaan een taboe was, blijkt wel uit de klacht die de SGP eerder dit jaar indiende bij de Reclame Code Commissie tegen SecondLove. De SGP noemt het ‘stuitend en laf’ dat de site aanspoort tot vreemdgaan.

De Rotterdamse ondernemer Drost lijkt er niet mee te zitten. “In de kroeg, op het werk, in de trein of in de file: mensen flirten overal met elkaar. Die drang is er altijd.” Op zijn site vinden mensen niet alleen iemand om mee vreemd te gaan, maar ook bevestiging dat ze nog leuk zijn. Dat allemaal veilig vanachter de computer.

Om dit voor elkaar te krijgen werkte hij met een team van 3 man aan de voorbereidingen. Wie precies zijn partners zijn is niet duidelijk. Een zoekopdracht op LinkedIn levert weinig informatie over de achtergrond van het team van SecondLove. Blijkbaar is een business opzetten voor schuinsmarcheerders ook nog niet helemaal uit de taboesfeer.