First Class Date: datingsite voor rijken

De gefortuneerden van Nederland kunnen opgelucht ademhalen. Sinds kort telt ons land een nieuwe datingsite speciaal voor rijken. First Class Date is de eerste site in Nederland die zich richt op het hogere segment.

Bij de inschrijving geven geïnteresseerden een aantal interesses op enuiterlijke kenmerken. Opvallend is dat er geen foto kan worden geplaatst. De initiatiefnemers melden dat nieuwe leden in het begin niet te veel moeten verwachten: “Wij beginnen met een lege database. Onze selecte groep van leden moet zich nog formeren.”

Aan de hand van deopgegeven kenmerken en interesses kan men anderen selecteren. Volgenshet datingbureau is die selectie genoeg. “Een foto is niet nodig. Hierkunnen de leden later zelf nog om vragen. Interesses zijn belangrijkerals het op een relatie aankomt. Bovendien is het zonder foto ookanoniemer.”

Lid worden van First Class Date is niet goedkoop. Een inschrijving kost 500 euro en hiervoor krijgen leden geen enkele garantie. Eerst rondkijken – zoals dat op andere daitngsites vaak kan – behoort niet tot de mogelijkheden. Daarnaast toont de website niet zo high-class als de inleidende tekst doet beloven.

Al met al is er weinig verschil met een gewone datingsite, behalve het hogere prijskaartje. Wat dat betreft zou First Class Date nog een voorbeeld kunnen nemen aan de datingsites voor the rich and famous aan de andere kant van de oceaan.

4 gedachten over “First Class Date: datingsite voor rijken”

 1. De site ziet er idd slecht uit… :S gaan ze 500,- vragen mogen ze wel eerst een fatsoenlijke site bouwen

 2. Mogen wij vrijblijvend een alternatief voorstellen? Als non-profit activiteitenclub met een divers scala aan activiteiten bieden wij onze deelnemers de gelegenheid om vrijblijvend mensen te ontmoeten die van dezelfde activiteiten houden. En dan zou het zo maar eens kunnen gebeuren dat… Kijk eens op onze site http://www.activcrowd.com om te zien wat wij zoal doen. Je kunt 2x gratis meedoen, daarna vragen wij geen €500 maar slechts €17,50 per jaar. Daarvoor kun je onbeperkt meedoen aan circa 150 activiteiten per jaar. Enne… je hoeft ons niet te zeggen dat je miljonair bent (of niet)…

 3. Een fee vooruitbetalen lijkt mij risicovol. Zeker als het om een amateuristische site zoals deze gaat. Als je googlet op Misa+firstclassdate, vind je o.a. een aardig artikel in quotenet.nl

 4. Hallo mannen,
  Ik ben net 21 jaar geworden, ben van zuid Amerikaans kom af.
  Om eerlijk te zijn weet ik niet zo goed wat ik hier moet zeggen, ik denk dat ik gewoon een lief, verzorgende man wil ontmoeten die vrouwen met respect behandelen.
  Ik ben niet hier aan het reageren om een verkeerde indruk te geven dat ik gebruikt wil worden voor geld en ik zou dus niet reageren op mannen die hier vrouwen willen gebruiken en geen respect hebben. Of ik lief en eerlijk ben moet je maar zelf uitmaken, maar mooi om te zien? Ik heb nooit anders gehoord, maar iedereen heeft zn eigen smaak !
  Natasha G.

Reacties zijn gesloten.