Flirt-O-Meter van Paiq meer dan 25,000 keer geïnstalleerd

Paiq Hyves flirt-o-meter

Paiq introduceerde 4 weken geleden als eerste datingsite een gadget voor Hyves: de Flirt-O-Meter. Met deze tool kan de Hyver bekijken hoe goed zijn of haar vrienden bij elkaar, of bij zichzelf passen. De tool kan met recht een succes worden genoemd. Meer dan 25,000 Hyvers installeerden de gadget op hun profiel.

Om te meten hoe goed je bij elkaar past wordt het bestaande Artificial Intelligence (AI) systeem gebruikt waar Paiq de middelste twee letters van haar naam aan heeft te danken. Naar eigen zeggen heeft Paiq informatie over het al dan niet bij elkaar passen van honderdduizenden gemaakte koppels. Dat zou betekenen dat ze inmiddels aardig in kaart hebben welke karaktertrekken en levenswijzen voor de juiste klik zorgen.

De Flirt-O-Meter is een leuke gadget om te zien welke vrienden of vriendinnen het meest bij je persoonlijkheid, interesses en levensstijl passen. Het kan ook een leuk speeltje zijn om vrienden aan elkaar te koppelen en voor Cupido te spelen.

Paiq weet als eerste datingsite succesvol gebruik te maken van Hyves om haar eigen site te laten groeien. Wanneer gaan andere datingsites de kracht van social media benutten? Ingewikkeld hoeft het niet te zijn. Het enige dat nodig is: creativiteit en innovatievermogen.