Flirten in de trein

Treinreizigers.nl biedt mensen de mogelijkheid om alsnog in contact te komen met iemand die ze tijdens een treinreis hebben gezien of ontmoet.

Herken jij jezelf in een van de volgende situaties? “Hij zat tegenover je met zijn mobieltje te spelen. De hele reis durfde ik niets te zeggen…” “Met haar grote blauwe ogen staarde ze door het raam van de trein naar buiten. In Leiden stapte ze uit. Kan ik haar ooit nog vinden?” Veel van dit soort bijzondere momenten eindigen op de bestemming van de reis.

De site van Treinreizigers.nl bestaat nog niet zo heel lang, maar ziet er prima uit. Enige nadeel is dat de site nog niet zo bekend is en dus weinig wordt gebruikt. Vandaag staat er één oproep op: “Je kwam bij mij en een vriend zitten met je lange blonde haar met roze bloem erin en ik (lange blonde krullenbol/ grijs shirt) was gelijk verkocht! Je studeerde farmacie in Utrecht en zat in het 2e jaar, vertelde je. Mail me alsjeblieft!”

2 gedachten over “Flirten in de trein”

  1. Hé wat leuk zeg!
    En een goed idee ook van de makers. Alleen is de site inderdaad nog niet zo bekend… Ik zou wel eens willen weten of mensen elkaar ook daadwerkelijk terugvinden op die manier.

  2. Beste mensen,
    Ik ben deze website tegen gekomen.
    NSFlirt.nl. dit ziet er echt goed uit.. is pas nieuw denk ik. maar ik heb me alvast aangemeld… ik ben te vinden tussen venray en nijmegen. veel plezier het is een aanrader.
    vindt treinflirt en reisgenoten

Reacties zijn gesloten.