Funky Fish gaat naar de VS

funky fishFunky Fish, degrootste online community- en datingsite voor christenen in de Benelux, gaat zich internationaal uitbreiden. Begin mei wordt de versie voor de Amerikaanse markt geintroduceerd. Deze gaat MyFunkyFish heten.

Funky Fish ziet grote groeimogelijkheden voor de formule in het buitenland en daarom wordt de site in mei internationaalgelanceerd."De VS zijn voor ons door de grote hoeveelheid christenen natuurlijkeen interessante markt", zegt Ruben Brands, oprichter van Funky Fish."Maar misschien nog belangrijker is dat christelijke datingsites in deVS weinig innoverend zijn, en een concept als onze laagdrempelige engratis community is daar nog nauwelijks bekend."

Om de Engelstalige versie snel te laten groeien is Funky Fish een samenwerkingsverband aangegaan met IFES Nederland.IFES is een overkoepelende organisatie van christelijkestudentenverenigingen wereldwijd. Zij zal christelijkestudenten van over de hele wereld uitnodigen om een kijkje te nemen opde site.

Funky Fish groeide deze week voorbij de 15.000 actieve leden. De site heeftinmiddels gemiddeld 30 nieuwe aanmeldingen per dag en genereertmaandelijks 2.500.000 pageviews. Funky Fish heeft haar dienstenpalet uitgebouwd met een kerkendatabase en een vacaturebank. Daarnaast wordt geld verdiend met bannering en abonnementsgeld voor extra functies (€8,60 voor 4 maanden).

FunkyFish en andere christelijke datingsites zijn ook te vinden op Start2Date.