Happn is best gewaardeerde dating app

Happn Android logoBijna maandelijks kijken we naar de meest bezochte datingapps van Nederland, maar hoe zit het eigenlijk met de waardering van de apps door gebruikers? In een analyse van alle alle Nederlandstalige reviews in de Google Play store, komt Happn als best beoordeelde app uit de bus. De Android app van Android heeft op dit moment 4.2 uit 5.0 sterren.

Waar heeft Happn de goede beoordeling van gebruikers aan te danken?

De reviews in de Play Store laten zien waarom happn zo goed scoort. Allereerst is de kwaliteit van het aanbod van leden goed. “Veel mensen tegengekomen” schrijft gebruiker Jeffrey. Ook het location-based aspect wordt goed beoordeeld: “Grappig, iedereen die je ziet zit in de buurt, dat scheelt een hoop reizen :p”, aldus gebruiker Ferry. Andere gebruikers zeggen “Veel matches” en “Leuke stabiel werkende app”.

Er is ook kritiek op Happn, met name over het aantal gebruikers op de app, wat nog wat aan de lage kant is. Christian schrijft: “Nu nog wat meer mensen uit het Noorden aub”. Ook is de app een aanslag op de batterij van menig smartphone, als we de reviews moeten geloven.

Meerdere gebruikers geven in de reviews aan dat de app beter werkt dan Tinder. Tinder moet het doen met (slechts) een negende plaats in de top 10. Het lijkt er op dat de Tinder tiredness langzaam groeit in Nederland.

Top 10 best gewaardeerde dating apps

Google Play Store, 6 november 2015

nr naam rating (gemiddelde)
1 happn 4.2
2 Jaumo 4.2
3 Hot or Not 4.0
4 Badoo 4.0
5 OKCupid 4.0
6 Pepper 3.9
7 Skout 3.9
8 Paiq 3.8
9 Tinder 3.7
10 Lovoo 3.5

Een gedachte over “Happn is best gewaardeerde dating app”

Reacties zijn gesloten.