Internationale aandacht voor Datingfacts

Datingfacts krijgt ook aandacht vanuit Duitsland en de VS. De interesse voor onderwerpen als dating en liefde beperken zich zeker niet tot de Nederlandse landsgrenzen.

Vandaag kreeg ik een trackback van de Duitse communicatiedeskundige Gebhard Roese. Op zijn weblog over liefde en dating besteedde hij aandacht aan t-shirt dating in Nederland.

David Evans is een bekende online dating consultant uit Amerika. Hij adviseerde grote datingsites als Date.com en Chemistry. Op Online Dating Insider schrijft hij sinds 2002 over de ins en outs van de Amerikaanse datingbranche. David verbaast zich in een blogpost over het grote aantal datingsites per inwoner in Nederland.

Beide weblogs zijn trouwens aanraders voor iedereen die geïnteresseerd is in liefde en online dating. Bookmarken dus!

2 gedachten over “Internationale aandacht voor Datingfacts”

  1. Bedankt voor de link! Ik was al enige tijd opzoek naar andere blogs waar alle ins en outs binnen de dating wereld besproken worden. Nog meer interessante aanraders?

    Ik kijk zelf dagelijks op Mashable (http://mashable.com/) een Amerikaanse site waar alle ins en outs (nieuws) m.b.t. social networking formats op wordt behandeld. Heb hier ook al interessante nieuwe dating formats terug kunnen vinden.

    gr. Sofie

  2. Zoals je al aangeeft, er zijn inderdaad meer weblogs over social networking dan over online dating. Bijvoorbeeld Frankwatching en Marketingfacts besteden ook regelmatig aandacht aan nieuwe sociale internet initiatieven.

    Online Dating Insider is zeker één van de beste wat betreft internationale dating blogs. Het nadeel van de meeste Amerikaanse blogs over online dating is dat ze niet objectief zijn, omdat ze bijvoorbeeld door fabrikanten van datingsite software worden onderhouden.

    In Nederland zijn er een aantal goede weblogs voor singles (zie ook de links op Datingfacts). Deze blogs schrijven soms wel eens over dating. Datingfacts is zover ik weet de enige objectieve bron puur over (online) dating in Nederland.

Reacties zijn gesloten.