Internetdate berooft man van testikels

Net over de Duitse grens bij Noord-Limburg zijn van een 52-jarige man de testikels afgesneden. De man had de onbekende dader via internet leren kennen.

De hevig bloedende man kon via zijn mobieltje alarm slaan. Hij had zijn contact ontmoet op het station van de bedevaartplaats Kevelaer, twintig kilometer ten oosten van Venray. Het duo was daarna naar een bos bij Weeze gegaan, meldde de Duitse politie donderdag.

De twee spraken daar een homoseksueel seksspelletje af, dat echter op een volgens de politie “vakkundige” castratie uitliep. De politie onderzoekt inmiddels of er een verband bestaat met een fatale afloop van een soortgelijk bizar seksspelletje in de homoscene eind juni op een kerkhof in Bedburg-Hau, ook in de regio Kleef. Daarbij trof de gealarmeerde politie een man met zware brandwonden aan. Dit 49-jarige slachtoffer overleed enkele dagen later aan zijn verwondingen.

Het incident roept herinneringen op aan de zogenoemde kannibaal van Rotenburg, Armin Meiwes. Deze Duitser legde via internet contact met een man die zich door hem liet opeten.

Bron: Nu.nl