Joost de Jager nieuwe Managing Director Pepper

Joost de Jager PepperMet ingang van vandaag is Joost de Jager benoemd tot Managing Director van Pepper. De Jager wordt eindverantwoordelijk voor datingsite Pepper, dat binnen het portfolio valt van RTL Ventures. Hij is voorlopig ad interim aangetrokken om Pepper te laten groeien en verder te commercialiseren.

De Jager is binnen de datingwereld vooral bekend van Parship. Na zijn afscheid als consultant bij CapGemini, was hij ruim twee jaar verantwoordelijk voor Parship in Nederland in de functie van Country Director. Hij verliet de datingsite voor een functie in de telecomwereld. Parship wordt sindsdien geleid door de voormalige marketingcommunicatie manager Femke van der Hoeven.

Joost de Jager over zijn aanstelling: “De afgelopen maanden ben ik onder de indruk geraakt van de drive van het bestaande team en de ondernemende geest van RTL Ventures. De ontwikkelingen in de online datingmarkt fascineren me en bieden vele mogelijkheden. Ik kijk er dan ook naar uit om, samen met het team, Pepper tot een nog groter succes te maken.”

De Jager neemt het stokje bij Pepper over van Lex Boost, die begin dit jaar de overstap maakte naar een bedrijf in een andere sector in de VS.