Kort datingnieuws (21 januari)

Eerste datingsite lanceert iPad app
Relatieplanet lanceert als eerste datingsite een app om te daten via de iPad. De applicatie is gratis en biedt de belangrijkste mogelijkheden van de website. Je kunt door profielen bladeren en zoeken, berichten versturen en foto’s uploaden. Ook kan er gechat worden met andere leden.

HowAboutWe maakt de eerste date leuker
De Amerikaanse site HowAboutWe wil singles inspireren om originele dates te verzinnen. Op de site kun je je idee plaatsen, met een profiel. Andere singles kunnen reageren als ze jouw idee voor een date leuk genoeg vinden. De functionaliteit is inmiddels overgenomen door Match.com. Als reactie heeft HowAboutWe drie maanden gratis lidmaatschap beloofd aan alle Match.com leden.

Inlovia doet in eerste maand meer dan 200 koppelpogingen
Inlovia is geen echte datingsite, maar een site waar je vrienden aan elkaar kunt koppelen. Een maand geleden werd de site gelanceerd. De makers ontvangen naar eigen zeggen inmiddels uit de hele wereld reacties. De meeste bezoekers kwamen uit Nederland (1500 unieke bezoekers) en VS/UK (samen 500 bezoekers). Inlovia.com is beschikbaar in Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Noors en Zweeds. Andere talen volgen nog. Inmiddels zijn er 218 koppelpogingen gedaan.

Een gedachte over “Kort datingnieuws (21 januari)”

Reacties zijn gesloten.