Kort datingnieuws (3 mei)

Datingsite voor rijke ambtenaren overspoeld met vrouwen
Een speciale datingsite voor eenzame EU- en NAVO-ambtenaren heeft detoegang beperkt. ‘Gewone’ mensen zijn niet meer welkom voor eenafspraakje. Vooral vrouwen zagen hun kans schoon en wierpen zich schaamteloos voorde voeten van een rijke NAVO-medewerker of één of andere ambassadeur
BRN Nieuwsradio

Blinde Liefde

Vanavond start het nieuwe datingprogramma van Tien. Drie vrijgezelle mannen en drie vrouwen worden in een huis geplaatst maar mogen elkaar niet zien. Daarin zien ze elkaar niet, ze mogen elkaar wel een aantal kerenontmoeten, maar dan alleen in de ‘donkere kamer’ waarin de kandidatenzijn aangewezen op al hun zintuigen behalve hun ogen.
Radio.nl

‘Man zoekt vrouw, in bezit van breedband internetaansluiting’
In het meinummer van Computer!Totaal wordt aandacht besteed aan online dating. Hoofdredacteur Volkert Deen: "Om tot een serieuze relatie te komen, is gebruikmaken van het web helemaal geen gekke optie. Sterker: het kan vele voordelen hebben." Helaas zijn ze bij Computer!Totaal wel vergeten om Start2Date te noemen als startpunt voor een online date.

2 gedachten over “Kort datingnieuws (3 mei)”

 1. Hoi Erik,

  Ik vlieg nog maar eens even voorbij…. Wat betreft dat TV programma : Margareth Mead (antropologe) heeft hierover lang geleden al geschreven. Blind dating was de normaalste zaak van de wereld bij de Papoea’s namelijk. De stamoudsten (zowel man als vrouw) kozen geschikte partners uit en die gingen vervolgens aan de snuffel in een hut zonder ramen e.d. Het mooie was dat je (indien 1 van beiden zich terugtrok uit de ceremonie)achteraf nooit wist met wie je in die hut geweest was en kon je dus zonder gezichtsverlies door het dorp lopen. Een blauwtje lopen was er dus niet bij.

  Oude wijn in nieuwe zak dus, en absoluut niet origineel van 10 TV.

  Ciao,
  Marijke

 2. Ha Marijke, leuk om weer eens wat te horen. Bedankt voor je interessante toevoeging.

  Collega blogger Willemijn van tv-willemijn.nl schreef over de eerste aflevering van dit TV programma:
  “tevergeefs wacht paul in zijn rijtuigje op de komst van denise.
  na een week praten, lachen en voelen in het donker dachten ze een match te zijn. maar toen ging het licht aan. en denise schrok, of in de woorden van de voice over: “de lichtbundel op het hoofd van haar droomprins voelde aan als een koude douche”.
  als je afgewezen wordt in `blinde liefde` (tien) weet je in elk geval zeker waarom. dat scheelt weer.”

Reacties zijn gesloten.