Kort nieuws

* Slamdating heeft een nieuwe mediapartner gevonden. Voortaan gaat de site verder onder de naam 2Videodate. Zoals de naam al aangeeft, is videodating een belangrijk onderdeel van de nieuwe site geworden.

* Doedate.nl is een nieuwe website die dating combineert met vrijetijdsbesteding. Nederlanders kunnen de site gebruiken om samen met anderen simpelweg iets leuks te ondernemen, zonder bijbedoelingen. “Dit is een logisch gevolg van de ontwikkelingen bij internetdaten. Bij de meeste datingsites staat het vinden van een partner voorop. Bij ons is dat anders. Je kunt weliswaar aangeven of je open staat voor een relatie, maar ook als je al een relatie hebt is het leuk om anderen te leren kennen om eens wat mee te gaan doen”, aldus Marjolein Koning, hoofdredactrice en oprichtster van Doedate.nl.

* Aanstaand weekend zal dit weblog verhuizen. Datingfacts hoort bij de 120 weblogs die voorrang krijgen tijdens de verhuizing naar een nieuwe web-log interface. Web-log.nl is van plan gebruikers te laten betalen voor een reclame-vrij weblog.