Kort nieuws

Internetdating versnelt China’s seksuele revolutie
Onder invloed van de toegenomen persoonlijke vrijheden en de mogelijkheden om via internet te daten, maakt China echter een heuse seksuele revolutie door. Volgens de Chinese seksuologe Li Yinhe had in 1989 nog slechts 15 procent van de Chinezen seks voor het huwelijk, tegen zo’n 70 procent nu.

Miljonair door een datingsite
Ondanks de internet-zeepbel van een paar jaar geleden, groeit het aantal internetmiljonairs weer. Eén van deze miljonairs is Markus Frind, oprichter van de grootste gratis datingsite van de VS en Canada. Hij werkt slechts 2 uur per dag en verdient toch bakken met geld. Lees een interview met hem vanuit zijn appartement in Vancouver.

Online robot helpt bij relatieproblemen
Twee Nederlandse psychologen hebben een online robot ontworpen die helpt bij allerlei problemen. Volgens de makers is de virtuele psycholoog ook geschikt voor hulp bij relatieproblemen. Voor 5 euro krijg je een consult van Mindmentor. De robocoach schijnt 47% van de problemen na één sessie te kunnen oplossen.

2 gedachten over “Kort nieuws”

  1. i want to know how i can get in touch with one of those rich man. do some one know a e mail adres of one of them? please let me know

  2. Gaat hier alleen maar om geld het is makkelijk maar of het nu gelukkig maakt is een andere verhaal

Reacties zijn gesloten.