Kort nieuws

SilentDating avond geslaagd
Zestien vrouwen en veertien mannen deden op 7 februari mee aan de Valentijns editie van SilentDating. Dat was tevens de première van een nieuw dating fenomeen: daten in stilte. De happy singles keken elkaar steeds één minuut in de ogen. Dat leverde tien matches op.

Organisator Katjoesja Siccama: "Opvallend was het verschil tussen de scorelijsten van de mannen en vrouwen. De mannen gaven aan veel vrouwen nog wel een keer te willen ontmoeten. De vrouwen daarentegen waren beduidend zuiniger bij het uitdelen van hartjes."

Blind date binnen 15 minuten
In Amerika is een nieuwe datingsite gelanceerd die belooft mensen binnen 15 minuten aan iemand te matchen. De toepasselijke naam van de site is 15minuteDate.com. De site is gratis en je hoeft er géén lange profielen in te vullen. Het systeem zoekt binnen een kwartier een match voor je waarmee je dan kunt chatten via webcam of tekst.

Internetcriminelen sturen valentijnsmails
De Consumentenbond waarschuwt voore-mails met anonieme liefdesbetuigingen die vanwege Valentijnsdag worden verstuurd. Via de anonieme mails willen decriminelen privé-gegevens van banknummers en creditkaarten stelen, enkele dagen voor Valentijnsdag.

Bijna Valentijnsdag…
Nog twee dagen en het is weer Valentijn. Hou Datingfacts in de gaten, want trouwe bezoekers kunnen binnenkort leuke prijzen winnen via de site. 

Een gedachte over “Kort nieuws”

  1. Jaa! Ik heb best zin in Valentijnsdag:)..En wil jij misschien wel een Valentijnsgroet doen aan iemand? Geef je dan snel op, bij mijn weblog

Reacties zijn gesloten.