Kriebello: datingsite met een luchtje

KriebelloIn verschillende online advertenties duikt laatste tijd de naam Kriebello op. Bij nieuwe datingsites wordt altijd gekeken of ze geschikt zijn voor opname bij de datingsites op Start2Date. Kriebello komt niet door deze keuring, want de site riekt naar oplichting.

Bij het aanmaken van een profiel krijg je als man de eerste dag direct een aantal reacties van vrouwen. Om te reageren op deze reacties moet je betalen. Zelfs als je profiel volledig leeg is blijven de vrouwen berichten sturen of je contact met ze wilt opnemen. De berichten die ze sturen zijn in slecht Nederlands en lijken vertaald te zijn uit het Engels.

Op Kriebello worden leden verleid om lid te worden en daarna blij gemaakt met een dooie mus. Uit diverse forums op internet blijkt dat het gaat om geautomatiseerde fake profielen. Na betaling van het lidmaatschap blijft een reactie blijft in het grootste gedeelte van de gevallen uit.

Oppassen dus met dit soort sites. Neem de tijd om een goede datingsite uit te kiezen. Nederland telt genoeg eerlijke gratis en betaalde sites waar veel écht actieve leden zitten. Op datingsites geldt vaak: als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dit meestal ook zo!

168 gedachten over “Kriebello: datingsite met een luchtje”

 1. Hoe kom ik nou in mijn eigen site of moet ik weer alles opnieuw aanmaken?????

  Greot Chris

 2. dit is echt wat hier gescherven wrdt tot in de details je wordt opgelich ben zelf slachtoffer erg dom maarja zal niet 2 keer gebeuren dus NIET DOENNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Inderdaad, kriebello is een site met een zeer doordringend oplichtersluchtje aan !!
  Na een betaling voor lidmaatschap gedurende 1 maand heb ik mijn abonnement onmiddellijk terug opgezegd. Dat moet zo volgens de kleine lettertjes, anders wordt je lidmaatschap automatisch verlengd en het lidgeld automatisch van je rekening gehaald.
  Ondanks het feit dat ik mijn abonnement opzegde, moet ik vaststellen dat het lidgeld voor een tweede maand opnieuw is aangerekend. Ik heb een mail gestuurd, zonder reactie voorlopig.
  Het is nu maar de vraag wat ik hiertegen kan doen om te vermijden dat er volgende maand weer lidgeld wordt aangerekend ??!!

  Bedankt alvast voor mogelijke tips.

 4. @Francis en andere gedupeerden:
  Betalen bij Kriebello kan zo te zien alleen met VISA en Mastercard. Ik raad je aan contact op te nemen met de creditcardmaatschappij om aan te geven dat je niet langer toestemming geeft voor een betaling aan Kriebello.

 5. Aan Kriebello zit wel een sterk luchtje.
  Hun ledenaantal is op een maand tijd meer dan verdubbeld van ca 40.000. naar meer dan 80.000. Tenminste volgens hun statistieken.
  Idem voor de leden on-line. Dit aantal noteert meestal boven de 1100.
  Als je een lijstje vraagt van de vrouwen on-line kom je nauwelijks aan een 60-tal.
  Nog geen 5% van het totale aantal leden.
  Op vele sites zit het percentage vrouwen rond de 35%.
  Ik vraag me af hoeveel mannen er reëel on-line zijn.
  En hoeveel leden er in de realiteit zijn?
  Als je alle vrouwen on-line opvraagt kom je net niet aan 1500 (duizendvijfhonderd).
  Mannen ?? misschien het dubbele?
  Totaal 5.000 ipv de 80.000. van de statistiek?

 6. “Bij het aanmaken van een profiel krijg je als man de eerste dag direct een aantal reacties van vrouwen. Om te reageren op deze reacties moet je betalen. Zelfs als je profiel volledig leeg is blijven de vrouwen berichten sturen of je contact met ze wilt opnemen. De berichten die ze sturen zijn in slecht Nederlands en lijken vertaald te zijn uit het Engels.”

  Klopt precies, zo gaat het daar ook. NIET aan beginnen!!! Zijn heleboel FAKE profielen die elk halfuur inloggen.

 7. jkriebello zijn oplichters, ik heb via msn contact gehad met een vrouw uit nigeria, die als mooie meid met foto stobnd op de site, als annie-02john uit limburg. ze bleek een zwarte tante te zijn die zeer slecht engels sprak en geld ndig had om terug naar ned te komen.
  ik geloof dat de nigeriaanse maffia, die hier in ned al heel veel slachtoffers via internet heeft gemaakt erachter zit.
  ze plaatsen een virus in je pc zodra je met een vrouw contact opneemt, die vrouw bestaat niet, de fotos zijn van een ander,want annie=02 john was een paardagen later niet meer met foto op de site.

 8. jkriebello zijn oplichters, ik heb via msn contact gehad met een vrouw uit nigeria, die als mooie meid met foto stobnd op de site, als annie-02john uit limburg. ze bleek een zwarte tante te zijn die zeer slecht engels sprak en geld ndig had om terug naar ned te komen.
  ik geloof dat de nigeriaanse maffia, die hier in ned al heel veel slachtoffers via internet heeft gemaakt erachter zit.
  ze plaatsen een virus in je pc zodra je met een vrouw contact opneemt, die vrouw bestaat niet, de fotos zijn van een ander,want annie=02 john was een paardagen later niet meer met foto op de site.

 9. voor francis een tip, haal je geld van de bank en open een nieuwe rekening met ander nummer, dan is dat gedonder ook weer afgelopen. ik begrijp ook niet dat via email boxen zoals hetnet.nl waar ik een email adres heb, dergekijke oplichters bij je kunnen komen. wie weet verdient de provider er goed aan, wie kan dit uitzoeken?

 10. Heeft nog iemand (negatieve) ervaring met deze site? Vooral over het gebruik van de creditcard gegevens maak ik me wat zorgen: het aangerekende bedrag is correct, maar als Andy gelijk heeft, dan kan ik me binnenkort terug aan een betaling verwachten zelfs na uitschrijven, en wie zegt dat ze de kaartgegevens niet gebruiken voor andere doeleinden?
  Heeft iemand al klacht ingediend bij credietkaart diensten, of ergens anders?

 11. Ik heb dezelfde ervaring.

  Ik kreeg van drie ‘profielen’ mailtjes. Ik kreeg ook elke keer weer een melding dat iemand met mij wilde chatten. Na het geld overmaken heb ik helemaal geen berichten meer ontvangen.
  Ik heb via Internetbankieren en clickandbuy geld overgemaakt. Ik heb in clickandbuy meteen de abbonement op laten zeggen. Er kan nu dus ook niet meer automatich via clickandbuy geld worden afgeschreven. Ik ga ook voor de zekerheid clickandbuy opzeggen, zodat er geen geld meer wordt afgeschreven. Clickandbuy is volgens mij wel betrouwbaar, maar zeker weten doe ik niet.

 12. Klopt allemaal wat hier geschreven wordt. Daarenboven is het ook nog zo dat als je eenmaal een profiel hebt aangemaakt je dat ook niet meer kan verwijderen. Ook minstens 1 foto van je blijft erop staan.
  Kaniemand me helpen en zeggen hoe ik daar vanaf kan komen?

 13. Hallo Flip,
  Als je onder “MIJN ACCOUNT” gaat in Kriebello dan zie je helemaal rechts onderaan een vakje
  MIJN ACCOUNT VERWIJDEREN en een button met VALIDEREN
  Ik denk dat je op die manier kan verdwijnen uit Kriebello.

  Succes ermee

 14. Bedankt voor de tips. Ik heb mijn visa dan maar laten blokkeren. Ik veronderstel dat ik nu wel vrij gerust kan zijn dat er niets meer ongevraagd van mijn rekening kan gehaald worden.
  ’t Is alleszins een goeie les. Al dat gedoe hoeft voor mij niet meer. Liever een pint gaan pakken.

  Groeten

 15. @ Jan : Over dat plaatsen van een virus, ben je daar helemaal zeker van of is dat een vermoeden ??

 16. francis, ik ben er niet zeker van dat er een virus geplaatst wordt, maar NORTON antivirus heeft die dag wel iets gedetecteerd op mijn pc en dat vetrwijderd

 17. alle vrouwen/mannen zonder profiel te hebben ingevuld,die zijn fake!!!!! denk aan je geld!!!!!

 18. ikheb geen probelemen met kriebello ik betaal niet maar heb al paar leuke dates gehad via die site

 19. Ik heb even rondgekeken op deze site.

  Het eerste wat mij opviel is dat het nederlands ernstig gebrekkig is.

  Overal refereert het aan “hij/zijn” ook als er verwezen wordt naar het vrouwelijk.

  De term discuteren ipv dicussieren, is toch ook niet bepaald van deze tijd.

  Deconnectie ipv uitloggen, etc

  Vervolgens, binnen 5 minuten na aanmelding wierpen de beeldschone dames zich op, terwijl mijn profiel nog volledig leeg was.

  Berichtjes in de inbox en chat requests.

  Maar je kan uiteraard niets zonder eerst te betalen.

  De berichten zijn in de trend van : je profiel sprak me aan (was nog volledig leeg)

  Of : wat een mooie jongen ben jij
  (nergens een foto of omschrijving ingevuld)

  Het feit dat er hierboven mensen zijn die wel goede ervaringen hebben, tja wellicht hebben ze mazzel, maar ben eerder geneigd te denken dat het mensen van die site zijn die hun reputatie proberen te redden.

  Gelukkig ben ik er niet ingetrapt, maar kan me goed voorstellen dat mensen er toch in trappen.
  Als je op zoek bent laat je je wellicht makkelijk verleiden, want je weet toch immers maar nooit ?

  Welnu, je weet het nu wel : dit zijn oplichters !

 20. Klopt inderdaad hoor dat verhaal van die negeriaanse bendes, ik heb zelfs uren gechat met die meid uit Limburg, maar na de zoveelste keer kwam de aap uit de mouw, geld! en ik ben nog geen minuut online en het regent interesse mails! maar ja dan moet ik betalen hé en ik krijg reacties van zelfs meiden van 18 jaar! terwijl ik 47 ben,en ze sturen je dan een boze reactie waarom je hun niet schrijft in een wel heel apart Nederlands ha,ha,ha
  Vieze oplichters zijn het!!! NOOIT maar dan ook NOOIT!!! betalen!!!

 21. Wat Edwin zegt, klopt volgens mij van geen kanten want zonder te betalen kun je zeker geen dates hebben.

 22. Inderdaad is Kriebello een niet al te beste site en riekt naar oplichting. Let goed op dat je tijdig je account en betalingen opzegd.
  Op deze site, maar ook op andere datingsites zijn oplichters actief met fake-emails die achter je email adres of meer zitten. Oppassen dus !
  Daan

 23. Ik heb dezelfde slechte ervaringen ook op andere betaalsites gehad, dus bijgevolg probeer ik als niet-betalend lid enige respons te krijgen. Tevergeefs, want als je in je beschrijving vraagt om contactgegevens achter te laten, wordt deze gewoon verwijderd! Zegt genoeg zeker?
  Op Netlog bv, hoef je niet te betalen, hier zitten ook voor 99% krankzinnigen bij, maar je hoeft er tenminste geen geld tegenaan te smijten, hihi.
  Er zijn toch wel leukere dingen in’t leven dan je tijd aan een datingsite te spenderen, al goed hé….
  Wees voorzichtig dus, al die verhalen kloppen 100%

 24. helaas moet ik jullie gelijk geven… de eerste dag kreeg ik 10 berichten van vrouwen die wilden chatten + enkele privé berichten. van zodra ik lid ben geworden, heb ik nog maar 1 serieuze reactie gekregen. een meisje die, net zoals mij, pas lid was geworden. deze grap kost me 39 euro, en zal me hopelijk geen last bezorgen met m’n visa-kaart…

 25. Ja, dit gaat echt te gemakkelijk, je voelt je als snel de meest gewilde vrijgezel van nederland, zonder zelfs je foto te plaatsen.
  Ben gelukkig even gaan zoeken naar deze datingssite. voordat ik ging betalen.
  Dankzij deze reactie’s en iets op te letten dus maar niet betaald.
  Geef dan je geld maar aan een goed doel.

 26. hoi allemaal,weet iemand hoe je het op kan zeggen bij kriebello! als ik het had geweten was ik er mooit aan begonnen.

 27. hallo,
  ik heb betaald 6 maanden en het was goedkoper en kon geen reactie krygen van dame,ookchatten gaat niet,ik betaalde via bank overschryving via kantoor.
  ik kreeg wel reactie van dame deze zette men pc vast, na 2 dagen terug aan de praat gekregen, ook reactie andere dames blevehn uit, ben nog maar pas lid. kan ik nu nog opzeggen dat ze oneerlijke praktyken doen, krygen we ons lidgeld terug of wat raden jullie aan

 28. Ik heb geen negatieve reacties bij Kriebello. Heb er één weekend gezellig zitten chatten.
  Maar ik wil degenen, die aan betaling vast zitten, een tip geven. Iedere automatische betaling kan ‘gestorneerd’ worden. Dat betekent, dat je je geld terug kunt laten boeken als je het niet met de afschrijving eens bent. Je belt je bank op en zegt dat je een automatische overschrijving wilt laten storneren. De vraag is dan welke afschrijving en waarom. Even de reden melden, je bent het niet met de transactie eens, en voila. Het geld staat de volgende dag weer op je rekening. Storneren moet je wel binnen 30 werkdagen laten doen, maar het is heel simpel. Succes! Groetjes Mirrel

 29. MENSEN>>>

  DIT IS EEN GROTE OPLICHTER..
  KIJK NAAR MAAR EENS naar het aantal ingelogde personen,, verschilt steeds per 9 als je er op klikt

 30. Hallo mannen,
  Dezelfde “tante” uit Nigeria opereert ook via kate_moore60 apestaartje hotmail.com.
  Ze gaf op dat ze uit Weert komt, of haar overleden vader tenminste.
  Ze heeft “iets” met Limburg, want ze geeft steeds naamplaatsen van Limburg op.
  Ze laat steeds een schattig blond meisje op de foto zien.
  Advies: Nigeria ?? Meteen beleefd afkappen.
  Greenpeace en Artsen zonder grenzen hebben het geld harder nodig !!

 31. Hallo mannen,
  Ben nu pas 2dagen bij Kriebello ingeschreven en heb van een zekere Liesa Kunle uit Vaals (komt oorspronkelijk uit USA) al vele e-mails gehad.
  Vader (a very rich man) overleden, zit nu bij oma in Nigeria en komt volgende week weer naar Nederland.
  Wat te doen ?

 32. Peter, dit lijkt me overduidelijk een oplichter of een faker. Ik zou het contact beleefd en direct afbreken. Dit soort contacten lijden meestal tot weinig goeds…

 33. hallo iedereen

  ik heb nu iemand leren op msn via kriebello.
  ze komt regelmatig op msn.
  sinds een paar dagen hoor ik niets meer ook heb ik afspraak deze weekend nu afwachten.
  er zyn vele dames die hun profiel niet invullen en dat is vreselijk .

 34. Beste lotgenoten

  Alles wat hierboven verteld wordt komt heel bekend voor.
  ‘k Ga het ook maar gauw afmelden. Ben hopelijk nog op tijd.
  Bedankt voor jullie reacties.

 35. Hetzelfde verhaal. Mooie dame zegt geboren te zijn in Vaals Limburg, vader en moeder overleden, vader was nederlander.
  sophiejohn apestaartje hotmail.com
  Zegt in Nigeria gestudeerd te hebben, enz. enz.
  Nigeria ??? Meteen afkappen
  Alert en goed dat we elkaar waarschuwen.

 36. Ewel dat is juist van die berichtjes. Mijnen mailbox loopt over ervan. Was echter (gelukkig) niet van plan om te betalen. Ik kreeg plots een bericht op Kriebello dat het fake was. Een of andere dame, ben dan naar hier verhuist en dat blijkt dus waar te zijn. Leg me dan eens uit hoe die mail van die dame bij mij geraakt via Kriebello.
  Als je alles leest wordt alles met persoonlijke moderators bekeken. Awel die huidige moderator moet er serieus naast gelezen hebben op dat ogenblik.

 37. heb net hetzelfde meegemaakt als “lieven”.
  een berichtje van een dame uit NL , heb meteen al die rommel opgezecht en gewist, dus ga liever naar sites die gratis zijn, en filter er zelf de rommel uit

 38. Dat wat hier boven staat komt me ook heel erg bekend voor, eerst leuke mailtjes krijgen..en als je dan hebt betaald laten ze niks meer van zich horen.

  Hierboven zei Mirrel dat je die transactie kan terug halen, ‘storneren’? Als je dan je bank opbelt, wat moet je dan zeggen? dat je bent opgeligt of..?¿?

 39. Allen die overtuigt zijn van KRIEBELLO, probeer eens het volgende. Doe zoals ik, maak een nieuw mailadres aan en schrijf je ook in op Kriebello. Ge zult jammergenoeg bemerken dat dezelfde dames ook erg geinteresseert zijn in uw (al dan niet ingevuld) profiel.
  Wat vind ik het leuk om zoveel mensen in te lichten. Mocht ik kunnen ik lap ze nog een proces aan ook.

 40. hallo jongens,
  had ik maar even deze site geraadpleegd. ben er ook ingelopen. zal maandag contact nemen met Visa om te zien of ik deze betaling alsnog kan laten blokkeren en zal mijn raadsman vragen of er tegen deze oneerlijke praktijken een kacht kan ingediend worden. schandalig toch…

 41. ik heb ook die ervaring, ik vind dat iedereen die een kriebello lidmaatschap heeft de nieuwe leden moet informeren hierover, ze kunnen beter naar een betrouwbare site overstappen..

 42. ja ik ben ook zo stom geweest om naar annie-2-lovejohn geld te sturen een mooie meid uit venlo woont nu bij een tante in nigeria moeder uit nederland,vader uit usa klopt dus niks van aub PAS OP dit is niet waar….

 43. ik heb niks betaald. en ben het ook niet van plan, bedankt dat jullie waarschuwen.

 44. Let op: de mensen die hier beweren GEEN slechte ervaringen mer Kriebello te hebben behoren tot de kliek. En natuurlijk zijn betalende (serieuze) leden in staat naar jou te mailen en je te informeren over de onfrisse praktijken van Kriebello. Al het hiervoor vermeldde klopt als een bus, het is een volledig geautomatiseerde site waar heel goed over nagedacht is en waar je moeilijk vanaf komt. Er wordt maar één doel mee beoogd en dat is geldklopperij en oplichterij.

 45. Jahoor.. ik ben het zoveelste slachtoffer.
  Zowel van het abonnement bij Kriebello als die ‘mooie meid’ uit Nigeria, aan wie ik naief genoeg ook geld heb verstuurd. Bij mij noemde ze zich Tomilola John, haar vader was overleden en ze probeerde in Nigeria haar ervenis te verkrijgen, waarbij ze in financiele nood verkeerde.
  Wie kan mij tippen wat te doen. Hoe kan ik definitief mijn abonnement bij Kriebello verwijderen, en moet ik ook echt mijn mailadres en bankrekening gaan vernieuwen?

 46. Ik heb geluk, een paar dagen geleden had ik een account aangemaakt bij kriebelo en ik zat er echt over na te denken een maand pas te kopen, maar omdat ik zoveel reacties had (overdreven veel) deed me doen denken en ik typte bij google: kriebelo fake?
  En ja hoor! maar goed dat ik hier op uitkom lol
  Ik zal jullie maar bedanken zeker :)

  gisteren kwam er een pop-up window van kriebello met vermeld: nodig je hotmail vrienden uit op kriebllo.. voer hier je email en paswoord in (dit is compleet veilig ) uhu wat een bullshit, als je het mij vraagt is de site illegaal vol met hackers urgh

 47. Ja, 1 keer een account aangemaakt, meteen 5 vrouwen op me af. Reageerde ik niet op en kreeg ik direct weer een mailtje van allemaal dat ik een mailtje terug moet sturen want ze willen weten wat ik van ze denk.

  Uhu…

 48. Goed dat ik hier ben komen kijken.
  Zoveel reactie dat ik kreeg via kriebello.
  En dan durven ZIJ over fraude spreken!?

  Bedankt aan allen
  Bob

 49. Dit IS pure oplichting, ik heb diverse profielen aangemaakt onder telkens een andere naam, en het zijn steeds DEZELFDE vrouwen die reageren, de rest zie je nooit !!

 50. Maarten, volgens mij hebben we dezelfde persoon, alleen noemt ze zichzelf Dorris44, op msn dorris_megan apenstaart hotmail punt com.
  Volgens haar profiel op Kriebello, is ze woonachtig in Limburg. Vreselijke mooie meid om te zien, mooi blond, mooi figuur enzo..
  Ik heb haar(?) wel ff aan het lijntje kunnen houden. Ik heb zelfs (erotisch getinte)foto’s van haar.
  Kan ik die hier ergens uploaden ofzo? Misschien dat dan dezelfde persoon erboven uit komt.

  Hoe dan ook, Kriebello heb ik ook een bericht gestuurd. Ik neem aan dat ik hier nooit meer wat over hoor. Ik zal gelijk ff mijn bankrek. ff checken want ik heb geloof ik 1-malig iets gestort, om te kunnen chatten met cam.
  Volgens de site zelf heb ik geen abbo.. dus zal het vandaag nog checken.
  Ik heb me trouwens maar meteen uitgeschreven bij die site. Tenslotte sta ik op genoeg datingsites.

  Ik hoor heel graag een reactie van 1 van jullie.

  Met vriendelijke groet,
  Ronin

 51. Inderdaad, ik maakte een profiel aan en kreeg telkens ik online was uitnodigingen voor een gesprek. Eenmaal abonnee, niets meer. Er zijn wel een aantal normale profiels, net als die van mij, maar dat is de minderheid, zeker opgelicht!

  Wim

 52. ben blij dat ik deze informatie heb gevonden. stond ook op het punt om mij voor 1 maand betalend lid te maken. het ziet er allemaal te mooi uit om waar te zijn. elke dag weer een paar reacties van vrouwen. ben blij dat ik nu niet betaald heb. bedankt voor de info.

 53. ik kreeg via een heel oude vrouwelijke kennis van me bericht op mijn msn,had niet gelijk in de gaten dat zij het was,ben op de site gaan kijken,ik heb me ook aangemeld,maartoen ik wilde reageren op iemand blijkt dat je overal voor moet betalen,dacht het dus niet,daar was voor mij de grens,ik ken deze site dus pas en ik vertrouw het niet zo goed,als ik al die andere reacties hier lees is de site dus inderdaad niet te vertrouwen,tip voor iedereen hier NIET BETALEN OP DEZE SITE!!,heb ik ook niet gedaan,krijgt er alleen ellende mee.

 54. Moet je maar es een domein naam opvraging (dns.be) doen, dit ruikt wel heel deftig naar mafia! Registrar van de domein is een bedrijf in Cyprus bij god! De contact website is http://www.cherchemoi.net/ (Wat je op een net geinstalleerde server brengt. Nog eens wil je geld gewoon kwijt zijn GO 4 IT! :)

 55. Ik heb ook net een account op kriebello en ben dus wel zo stom geweest om te betalen.
  Als ik mijn click and buy abonnement opzeg
  en mijn profiel laat verwijderen bij kriebello is dat dan voldoende?

 56. Hej ik heb juist hetzelfde voor :s
  Hoe kan ik dit stop zetten?
  Kan iemand mij helpen aub?

 57. Het probleem is gelukkig al opgelost…
  Ik heb mijn visakaart onmiddellijk laten blokkeren en er was nog niets afgegaan hebben ze mij verteld en ze kunnen er nu ook geen geld meer afhalen… Dus alles opgelost… Maar er moet wel iets gedaan worden aan die website!
  Politie?

 58. klopt wat ze over kriebelo zeggen en dat ook met vele andere datingsites eens betaald blijven de contacten uit maar je geld ben je kwijt dus beter wegblijven bij dat soort sites want het geeft me geleerd dat ze niet eerlijk zijn en dat het pure oplichting is. wegblijven van datingsites dus.

 59. Inderdaad, had me zojuist ook aangemeld.

  Ten eerste zijn de vertalingen van de knoppen raar.

  Als je geregistreerd bent krijg je inderdaad eerst allemaal berichtjes dat er iemand op je profiel is geweest. Dit is dan meestal een enigzins leuke vrouw.
  Als je dan de optie aanzet dat je geen bericht meer wilt hebben van iemand die op je profiel komt krijg je allemaal berichtjes dat ze interesse hebben, af en toe ook met een pikant bericht..
  Als je dan niet reageert, want ik ga daar echt niet meteen voor betalen krijg je reacties als “Je had me op zijn minst iets terug kunnen sturen”.
  Ik lag me helemaal dubbel hier hoe ze proberen mensen te lokken om te betalen, denken ze echt dat we achterlijk zijn ?

 60. JA HELAAS ZIJN ALL BERICHTJES WAAR ER IS SLECHTE CONTROLE EN ER WORD MET TWEE MATEN GEMETEN BEN ER ZELF VAAK AF GEGOOID EN JA HET IS MISLEIDEND ,,,JAMMER

 61. mensen er wordt op kriebello met 2 maten gemeten.er zijn een paar personen die als ze de pik op je hebben bannen zonder reden op te geven.klein voorbeeld de 1 mag volledig naakt cammen en als een ander dat doet gelijk een ban.of zelfs neuken voor de cam gebeurt ook en pijpen maar dat persoon heeft ook nog steeds GEEN ban rarara hoe kan dit nu. wie gaat mij dit nu even uitleggen.

 62. HET WORD ECHT TIJD DAT ER GOEIE MODERATORS KOMEN DIE ER NU ZITTEN HEBBEN NERGENS VERSTAND VAN LAAT STAAN VAN CHATTEN

 63. haha, lol. Ook ik kreeg een berichtje van deze mooie dame uit Vaals. Wel heb ik eerst even wat gezocht voordat ik met haar begon te chatten en wat vondt ik:

  http://www.vermist.nl/vrm_detail_page?id=17556

  Deze dame word reeds sinds 21 februari vermist en gezocht door familie. Raar zaakje dus.

  Wel heb ik voor Kriebello betaald maar inmiddels alles opgezegd. Iemand nog informatie om te voorkomen dat ze wederom geld gaan afschrijven? Alles is welkom om te weten en heren laat je niet flessen.

  BLIJF WEG VAN KRIEBELLO!

 64. Thnx voor deze info, ik word ook gen van die verbinding die steeds wegvalt.

  Dus ga idd mijn abbo niet verlengen, maar wist niet dat dit auto ging, dus zal van de week eens even goed de kleine letters vover het opzeggen lezen.

  Groet Evert

 65. hier een briefje van jan bij deze wil ik alles bevestegen wat er beweerd word het is zowiezo al een grote stap om zoiets te doen en dan word je ook nog belazerd door een hoop flauwe kul !! je word bedonderd waar je bij staat ik ben een man 49 jaar op zoek naar een nieuw begin met een leuke vrouw en niet om afgezeikt te worden door kriebello !!
  40 euro lichter en nu dan ?? wat kun je eraan doen? dat zo,n side er uit worden geflikkert !!

 66. Mijn vader is ook opgelicht via iemand op Kriebelo.
  Een zekere Girl Nina 48 uit Leuven.
  Die na maanden geen achternaam of nummer wou vrijgeven, maar aanspoorde om via chatbox met gsm te smsen.
  4 maanden later ,na elke dag tientallen smsjes krijgt men vader de rekeningen van Telenet voorgeschoteld van duizende euro’s.
  Bleken die smsjes via chatbox 3 euro per smsje te kosten!!
  Nooit hoorde of zag men vader die zogezegde nina buiten 1 foto op haar profiel..
  Telkens beloofde ze een afspraak en kwam er iets ernstig tussen waardoor de afspraak weeral eens niet doorging.

 67. ja wat hierboven beschreven is klopt wel maar ook niet. ik zit nu al zo een 3 maandenn op kriebello en ik moet eerlijk zeggen ik heb wel leuke vriendinnen eraan over gehouden en ook live ontmoet. ook zelfs een paar heren. wat mij eerlijk gezegt wel verbaadt is dat mijn telefoonrekening plots id gestegen met 300%. ik heb de kpn verzocht om specificatie maar heb die nog niet binnen. ben wel benieuwd naar iemand die dit ook heeft gehad. ald het anders is laat ik het wel weten maar vermoed ook dat het daarmee te maken heeft. ben namelijk benadert door een man uit (nigeria) limburg. zelfde verhaal van vader enzo enz. enz. Als ik meer weet kom ik er op terug.

 68. Tja…,gisteren ingeschreven en vandaag pas deze pagina bezocht. Ergens is dat ook wel lachen..
  De schaamte is namelijk dermate groot dat ik bij KRIEBELLO wel met m’n echte naam sta ingeschreven en hier niet!
  LET WEL :Hier spreekt een loser uit Holland ( Utrecht )
  Veel wat hier is geschreven herken ik wel. Na mijn eerste dag inschrijving kreeg ik erg veel aandacht,oproepen en mails ( als was ik een groot Franse zanger ), maar toen ik vervolgens betalend lid werd, taande de belangstelling en werd ik sporadisch nog bezocht door enkele ( pogingen tot Engels schrijvende )profielen met foto’s zoals je die wel ‘ns in misdaadprogramma’s als Peter R.de Vries ziet.

  Ik kom zeker nog terug op de kwestie en ben zelf natuurlijk ook benieuwd naar mijn bevindingen ( en uiteraard die van anderen).

  Er is weliswaar één ding waar men de beheerders van de site nooit op aan zal kunnen spreken in juridische zin ( en die ook jullie over het hoofd zien ).
  Er wordt namelijk geadverteerd met ‘slechts’ ON-LINE ontmoetingen. Mijn eerste indruk is dat we daar best gelukkig mee mogen zijn.
  Ik wens jullie alle goeds!

 69. HAHAHAHAHA.
  Geen foto en toch verscheidene reactie’s.
  JA HOOR!!!!!
  m.a.w.Ik vermoede al zoiets.

 70. Zojuist aangetroffen op Kriebello :

  « Ik zoek een man die geen alcohol drinkt, die daaraan zeker niet verslaafd is, die gevoelig is, romantisch, lief, en liefhebbend, en die mijn kinderen aanvaardt. Zij die enkel aan seks denken, gelieve zich te onthouden. »

  Hilarisch! Dit is natuurlijk géén echt Nederlands taalgebruik, maar de dame in kwestie beweert te komen ..uit Utrecht.

  Trouwens.., zij die enkel aan sex denken dienen zich eerder van Kriebello te onthouden, want dat zul je daar echt nooit vinden.

 71. Dat het nep is, dat weet ik nu ook, de harde manier, heb ook een maand lidmaatschap voor 25 euro gekocht via iDeal en ClickAndBuy. Dit was een misser die ik denk ik dus niet meer recht kan zetten. Ik heb mijn abbo bij ClickAndBuy als geanulleerd, maa wat ik wel HEEL graag zou willen weten is of die mensen die eerder hierin gestonken zijn en dus hun abbo hebben opgezegd, of die daar nog problemen mee hebben gehad?
  En dan vooral mensen die ook via iDeal hebben betaald net als ik, want een creditcard kan je idd blokkeren maar die heb ik dus niet….

 72. Geachte mensen,

  Ik heb gekeken dat die http://www.kriebello.nl, die site ligt op webserver ligt in Zwisterland:

  Hostname http://www.kriebello.nl
  Country Switzerland
  City Unknown
  IP Address 82.138.72.163

  En ik heb al geprobeerd abonnement van die ClickandBuy al opgezegd, maar hopelijk dat die wel opgelost.
  Vind ik die Kriebello maar echt maar niks.

 73. Inderdaad 1 fake bende…. beetje jammer zo’n lidmaatschap. heb ook een lidmaatschap afgesloten, smerige bedriegers…
  Weet maar een oplossing, ophangen die lui!!!

 74. ik heb ook op kriebelo getsaan voor een week of zo, langer had ik ook niet nodig er voor.
  en het klopt ik had me profiel nog niet eens aan gemaakt of ik had al een berichtje van iemand . ik had zoiets van hoe kan dit nou?? mijn tekst is nog niet eens zichtbaar voor andere personen.
  ik heb de stelling gewoon van …. ik ga er niet voor betalen . en dan zeggen ze doodleuk inschrijven is gratis …maar als je meer wilt mag je dik betalen , nou mij niet gezien…..
  dus mensen … wees op je hoede bij dit soort site’s. ik weet ook dat er hele goede sites tussen zitten waar je wel wat aan hebt .

  groeten arjan

 75. Beste mensen,

  Na betaald te hebben voor een abonnement zou men dus ook nog betaling per SMS kunnen overwegen. lees en huiver!!!!!

  heey,stoer..dat je toch een mailtje terug stuurtik zal eens wat vertellen over me
  zelfik heb blond haar en grijze ogen, , ik ben al een poosje single, maar begint nu
  wel te kriebelen hoor,ik ben verkoopmedewerkster in een juwelier en dat vindt ik
  erg leuk om te doenVerder zijn me hobby’s collages maken, zeilen, visagiemaar een
  avondje gezellig met me liefje op de bank trekt me ook!!maar hou vooral van spanning
  en avontuur, dus je moet wel iets durven he als het mooi weer is blijf ik ook niet
  binnen hangen, maar ga ik iets leuks doen..ga je met me mee?? hihidus heb jij zin om
  samen met mij te bankhangenlaat het me weten door mij een smsje te sturen naar
  3839en begin je sms met ca jilik ben druk bezig met een verhuizing, vandaar dat ik
  niet kan msnen en het duurt ook nog wel even, omdat er heel veel moet gebeurenin me
  nieuwe huis, vandaar deze boxik ben nu heel ff bij me vriendin maar die woont niet
  om de hoek zeg maar hahamaar heb wel nog even snel een boxje aan kunnen maken voor
  ons khoop je snel te horen, tot snel;) (1,50pob)grtjes jil>

  MIJN REACTIE!
  Hoi ( en stoer dat je je verdere contactgegevens hebt aangevuld met what-ever!!) , DAT WEKT VERTROUWEN!!!!

  Tof jou reactie, helemaal te gek! Eindelijk iemand voor mij alleen! ik was al zooo eenzaam! En verbazingwekkend dat je niet in plaats van 1,50 pob niet meteen het 10-voudige vraagt, want dat ben je ook echt waard :-)
  Ik ga direct bellen, sms-en. Wacht je bij de telefoon?!!

  En , wat leuk dat je IN een juwelier werkt!! ( BIJZONDER…..,KINKY!!!! ) in plaats van BIJ een juwelier of IN een juwelierszaak! Moeilijk hè , Nederlands?!!
  Ik kan er over meepraten, hoor, want woon sinds gisteren IN een glazenwasser ( best wel wennen, al die nauwe straatjes enzo..! ). Hoe kwam je binnen bij die juwelier.?, ik wil graag leren, namelijk…( ik hoor het VAST TIJDENS ONZE EERSTE ONVERGETELIJKE DATE!! )
  TEMEER OMDAT JE ZO’n LEUKE FOTO HEBT MEEGEZONDEN! IK GA ER HELEMAAL VOOR!!!

  KAN IK NIET ALVAST TEKENEN VOOR TROUWEN IN GEMEENSCHAP VAN GOEDEREN ENZO..? JIJ KRIJGT ALLES NA MIJN DOOD!!!

  HARTELIJKE GROET,
  Jouw mr.bankhangenlaat!!
  Kusjes ook en vooral doei ( en succes met verder afstompen , jij komt er wel!! )

  AFZENDER PAUL.

 76. wat nou relatie,heb je niet nodig je wordt toch wel genaaid,niet doen mensen zoek een eerlijke site…….

 77. ik ben ook sinds een paar dagen lid van kriebello en wat er al gezegd wordt ik had nog niet eens een volledig profile aangemaakt en kreeg al reacties , van wat wil je , waar blijf je , contacteer mij, van diverse dames , en ook chat uitnodigingen , ik dacht laat ik dan maar lid worden , want je kunt anders niet reageren , iedere keer zag ik die dames ingelogd staan terwijl ik al had gereageerd , als het echt serieus geweest was had ik allang een berichtje terug gekregen , dit bleef natuurlijk uit , ik heb mezelf dan ook verwijderd en opgezegd.
  mensen doe het niet, wat er al vele malen gezegd wordt , het zijn automatische
  profiles die jou verleiden zodat je lid wilt worden om te reageren BEGIN ER NIET AAN !!!

 78. ook de site meetme.be houdt zich bezig met deze praktijken. Ben nu al een 3-tal dagen mij aan het rotamuseren met dorris megan die een paar 100 euro’s nodig heeft om naar haar thuisland (nederland) te kunnen vliegen want ze zit nu in Nigeria… en ze moet trouwen om aan het fortuin van haar ‘daddy’ te geraken … OPPASSEN MENSEN !!!!

 79. Nog effe over Kriebello:
  Ik had in de maand mei een half profiel gemaakt. En ook gelijk binnen een dag twee reakties van dames van precies mijn leeftijd. En omdat ik nog niet betalend lid was kon ik niet terug reageren. En een dag later alweer reakties van deze dames. Waarom ik maar niet reageerde….
  Maar goed. Ik heb niks gedaan. En ben maanden niet op deze site geweest. Het was me te mooi. En ik kreeg ook geen reakties meer. Vanavond, sinds dus een maand of 3 log ik weer eens in. Er is gelijk een dame die wil webcammen met me, en gelijk weer een aantal mails van dames die mijn profiel hebben bekeken. Ik trapte er bijna in. Had de creditcard gereed. Maar besloot nog even de algemene voorwaarden te bekijken. Want die automatische verlenging zinde mij niet.
  En ik vond de manier om te stoppen, inloggegevens opeens niet genoeg, je moest dan weer een aparte code invoeren etc. etc.
  Ik dacht ja daaaaag. En toen ben ik gaan Googlen, en kwam dit web-log. Pfffff was er bijna ingetrapt.

 80. hoy aan iedereen,, bedroefd en geschrokken dat ik “toevallig” deze mailtjes vond op mijn laptop toen ik iets anders aan het zoeken was,,En inderdaad,, nu valt mijn euro,, al een paar maanden een rekening ontvangen in een code via mijn visakaart,, zal toch ni waar zijn zekers dat ze me in “de zak” gezet hebben in de kleine letterkes met een abb die zich maandelijks vernieuwd? heb inderdaad een maand betaald,, dus wat moet ik nu doen? visa opzeggen? heb me daar al een tijdje op uitgeschreven maar zo te lezen uit brieven helpt dat geen zak,, wie geeft mij raad en daad,, groetjes en bedankt voor jullie hulp dan,,dirk

 81. haha ik herhaal

  hier weer een gelukkig bijna slachtoffer, lang leve google ¬_¬

 82. Iedereen heeft er dus last van. Het was mij iets te opzichtig waardoor ik niet wilde betalen…

  Ik heb mijn emailadres bij mijn voornaam geschreven en niemand reageert daarop. Wel krijg ik steeds berichten van drie verschillende vrouwen die opwindende dingen willen doen of getroost willen worden. Makkelijke prooien, maar helaas voor de sitemakers ga ik daar niet op in.
  Wel heb ik met twee vrouwen contact gehad. Beiden uit Afrika en zeer zielig.
  Er was er 1 bij en bood mij aan 10miljoen engelse ponden op MIJN rekening te storten, zodat ik haar op afstand kon onderhouden…..
  De tweede had een evenzo zielig verhaal.
  Bij confrontatie laten ze niets meer horen… Het is een groot netwerk van oplichting als je het mij vraagt. Haal de site van internet!!!!! en bescherm naivelingen om te betalen.

 83. Is er ook iemand die contact heeft gehad met ene lisa hansel,of sweet girl lisa.
  ze zegt dat ze uit texas komt en woont in de plaats Lubbock

  is ze bekent bij iemand,zoja graag een reactie.

 84. Goedendag,

  Onlangs contact gehad met Dorris Megan. Ze duikt op via sites als http://www.hotescort.nl en http://www.match4sex.nl. Haar chatnaam aldaar is “Dorris”. Ze stuurt je mooie foto’s via de msn. Al gauw blijkt dat ze geld nodig heeft en vraagt je geld over te maken naar Nigeria. Ik las hierboven iets over Dorris met als onderwerp “trouwen”, ditmaal ging het om het aanschaffen van een webcam zodat ze contact met je kan hebben. Ze vroeg me
  € 65. Veel geld voor een webcam, maar volgens haar kwam dat door kosten van het installeren enzo.
  Hieronder even een copy-paste stuk van het msn-gesprek met haar nadat ik haar gezegd had dat ik geen geld zou overmaken.

  dorris zegt:
  i know you are useless
  dorris zegt:
  and dont talk to me again
  dorris zegt:
  please for God sake
  henks2@lycos.nl zegt:
  watch your mouth lady
  dorris zegt:
  you are mad if you tell me that
  dorris zegt:
  again
  dorris zegt:
  ass hole
  dorris zegt:
  idiot
  dorris zegt:
  i know you are good for nothing impotent man
  henks2@lycos.nl zegt:
  haha
  henks2@lycos.nl zegt:
  bye Dorris
  henks2@lycos.nl zegt:
  please stop asking money from strangers
  henks2@lycos.nl zegt:
  we know you in Holland
  henks2@lycos.nl zegt:
  bye bye

  De conclusie mag duidelijk zijn: geld overmaken naar Nigeria naar een vreemde vrouw die je lekker maakt met prachtige foto’s: NIET DOEN!

 85. Ook ik ben erg geschrokken van de negatieve reacties omtrent Kriebello. Ik heb binnen 24 uur (zojuist dus) mijn 1 maands-abonnement opgezegd en Visa gebeld. De betaling is definitief en niet terug te draaien, doch verdere betalingen worden door Visa geblokkeerd. Jammer dat er zo veel lieden zijn die via de eenzaamheid van mensen zich willen verrijken. Het zou goed zijn als er een instantie was die dergelijke sites toetst alvorens toe te laten. Ik heb wel de bevetiging van uitschrijving bij Kriebello ontvangen.
  Alles uitprinten verdient aanbeveling!!

 86. Heb dezelfde ervaring gehad hier. weet je wat ik gedaan heb ? een gratis accout aangemaakt als vrouw, en met dit account zoveel mogelijk mails sturen naar mannen die net lid zijn, met het bericht dat kriebello een oplichterzooitje is, met daarbij de link van deze site,
  Als iedereen dat eens zou doen, dan gaat scheelt dat veel mannen een hoop ellende en geld.
  ook wel gaaf, als ze dat bij kriebello merken wordt dat account opgeheven.
  Wat betreft het mailaccount wat je op moet geven, dat hoeft niet te bestaan, kutkriebello@oplichters.com werk bijvoorbeeld ook :-)

 87. Hoi kent iemand ene Jennifer Matins een Amerikaanse die zogenaamd in Nigeria studeerd en in Vaals een geerfd huis zou bezitten?Ze gaat ook schuil onder haar moeders naam n.l. SarahMatins. Herkent iemand dit emailadres van haar? Sexyheart001@hotmail.com? Zou ik graag willen weten en geen geld sturen naar haar want ze komt toch niet.

 88. Wat een droefenis, ik krijg met mijn 56 jaar
  (alhoewel ik er nog uit zie als een jonge god) alleen maar mailtje van meisjes die mijn dochter zouden kunnen zijn , wier engels zo erbarmelijk slecht is dat ze waarschijnlijk 3 danslessen en 2 jaar lagere school genoten hebben. Wat een deceptie is KRIEBEL-LO

 89. hey andre

  ik heb met haar ook gechat en heb jij ook foto,s van haar gekregen je weet wel.
  hoor bijna dezelfde informatie als jou.dacht het al maar ze is stom bezig want als ze haar foto,s stuurt stuur je ook de gegevens mee van waneer de foto is gemaakt, en wat ze zie klopte niet met de tijd dat ze hem had genomen was jaren eerder. maar je kan haar naam ook googelen vind je nog veel meer sexyheart001@hotmail.com

 90. Ik heb dezelfde zeer slechte ervaringen met kriebello. Je wordt constant overspoeld met mailtjes waarvan blijkt (als je er enige aandacht aan besteed dat je altijd in Nigeria uitkomt. Nou staat Nigeria toch redelijk bekend als een land waar veel oplichterij vandaan komt dus lijkt het mij niet verstandig om daar verder op in te gaan. Het is natuurlijk een zeer kwalijke zaak dat kriebello zich hier voor leent. Als je een email naar kriebello stuurt waarin je deze zaken aan de kaak stelt blijft deze uiteraard onbeantwoord. Ik durf dan ook te zeggen dat er geen luchtje aan kriebello zit maar dat kriebello gewoon stinkt

 91. log me in , en ben direkt op zoek gegaan hoe ik er weer uit kan , geen schijn van kans , nogal wel dat ik niet altijd wil betalen om op die dingen te staan .
  Is idd raar , nergens vind je de mogelijkheid je uit te schrijven, raar toch ……..

 92. ook ik ben zo dom geweest erin te trappen.
  Ik heb het ‘abonnement’ via clickandbuy gestopt (staat dit gelijk aan de automatische incasso?)
  en contact met clickandbuy opgenomen om het geld te reclameren.
  Als laatste heb ik ook mijn account bij kriebello gewist,

  heb ik dan nu al het nodige gedaan, en zou clickandbuy mij mijn geld terug kunnen vorderen???

 93. Hallo iedereen

  Kriebello, niet aan beginnen, FAKE FAKE FAKE en nog eens FAKE!!!!!!!!!!! Je kan je tijd en geld better ergens anders aan besteden, Na twee dagen had ik al het idee, hier klopt iets niet, Begin er niet aan, BLIJF ER WEG!

 94. helemaal hetzelfde meegemaakt sinds 2tal weken geregistreerd te zijn : regelmatig uitnodigingen tot chats, niet kunnen chatten want geen lid, dus gisteravond abonnement genomen 24,99euro per visa via clickandbuy; vandaag zaterdag, normaal gezien een drukke internet- datingdag, maar GEEN ENKELE popup meer met uitnodiging tot chatten ontvangen ! Rook dus onraad en ben gaan googlen naar de reputatie rond kriebello en kwam op deze onafhankelijke site met onstellend nieuws ivm kriebello; heb bovenstaande raadgevingen daarnet onmiddellijk in realiteit omgezet : abonnement opgezegd in minder dan 24u, zal nog extra mailtje zenden naar clickandbuy met vraag tot ongedaan maken betaling (toch maar proberen met moed der wanhoop), denk er aan om maandagmorgen eerste uur visacard voor alle zekerheid te doen blokkeren door bank. Groeten.

 95. Amai, wat ik hier allemaal lees. GOED dat mensen andere mensen raad geeft. Maar ik ben bij You for me (datingsite) Ik vraag geen geld aan mannen, maar gewoon berichtjes schrijven naar elkaar vind ik al leuk. En hopelijk kom ik daar iemand tegen dat kan klikken. Groetjes

 96. wat hier boven allemaal is beschreven klopt,
  ik heb mij drie keer aangemeld, met verschillende namen,en steeds de zelfe dame,s
  die interesse in je hebben,
  begin niet aan kriebello ,pure oplichting.
  groetje.s

 97. Ja ik wil alles wel zeggen maar alles is al gezegt. dit mag?? op het internet. ik vind het heel erg het zijn gewoon. NU gewoon oplichters Meer niet dat Mag in Holland. Of Niet.???
  Groetjes
  Martin dan maar alleen.

 98. wat hier boven staat klopt had eerst een vrouw uit limburg ben nu al enige tijd via de normale mail contacten, blijkt dat ze in nigeria wooont en daar studente is verteld mij vervolgens dat ik mijn profiel moet verwijderen van de site maar zover geen vraag over geld, de naam die ze gebruikt is anita dennilson kent iemand deze naam toevallig uit ervaring groeten sam

 99. klopt ik ben mijn zuur verdiende geld ook kwijt ik hoor ook niets mer van hen jammer dat het niet word gekontroleerd geld weg en geen reacties oplichters maar ze duperen ook mensen met een klijne buers ik hoop dan ook dat dit soort voor een rechter komt en er mee stoppen moeten

 100. Ik ben er dus ook ingetuind!
  Maar wat wil je als het als advertentie op msn messenger staat! Dan ga ik er wel vanuit dat het geen oplichting is!

 101. zo heb ik ook een meisje uit nigeria die een webcam opgestuurd wil hebben .
  ik heb verder niks overgemaakt maar heb wel gegevens over haar weten te krijgen .
  haar naam is stella
  email is :
  chrome4realjones@hotmail.com
  gegevens om het naar toe te zenden is :
  voornaam:nureni
  achternaam:nafiu
  landcode:234
  staatcode:02
  nigeria

 102. kriebelo is klote maar als je via click and buy hebt betaald kan je via hun je abonnement opzeggen

 103. Ik heb eens gekeken en een proefaccount aangemaakt. Zonder te betalen uiteraard.

  Terwijl ik nog bezig was met mijn profiel kreeg ik al chat verzoeken om mijn oren (!) en daarna mailberichten.

  Nadat ik een foto had toegevoegd aan het prive album, werd deze ook keihard getoond als profiel foto. Ik heb toen een andere nietszeggende foto geupload als profielfoto.

  In het profiel had ik aangegeven “rustig even te willen kijken en mogelijk in het weekend eens te betalen” zodat reacties van mijn kant uit zouden blijven.

  Het duurde bijna een hele dag, maar ’s avonds was alles, behalve mijn “profiel” foto goedgekeurd.

  Dus heb ik hierover een bericht achter gelaten dat ik verzocht dat mijn profielfoto verwijderd moest worden (dit was de ‘prive’ aangemerkte foto) omdat je er zelf geen mogelijkheid voor krijgt.

  Het antwoord: de volgende dag, mijn profiel tekst *ineens* afgekeurd, foto nog steeds daar.

  Mijn actie: een reactie terug met verduidelijking wat ik van die club vind en subiet mijn account verwijderd.

 104. Heb dezelfde ervaring van geen reactie van dames en twijfel erg , hoop betaling via mastercard te kunnen stoppe want alleen tijdsverlies!

 105. Ik ben een onderzoek gestart naar dergelijke internet sites. Een voorbeeld van nog een site gelijk aan Kriebello is C-Dating.nl. Ik heb het eens geprobeerd om te zien wat het was. Ben er gigantisch ingestonken en heb de nodige acties moeten uitvoeren. Bijvoorbeeld blokkeren rekeningnummers. Wie weet nog meer van dit soort sites en hoe kunnen dergelijke sites opgespoord worden.

 106. Allemaal klikken op de Kriebello oplichters advertentie. Kost ze zo mooi reclamegeld…

 107. Het probleem van Kriebello is helaas niet op zichzelf staand. Sites als Parship met hun onzinreclame op tv, ‘gratis inschrijven’…nou, klopt, je kunt gratis inschrijven. Maar zodra je een berichtje krijgt (en dat is al snel) moet je betalen voor je kunt openen. Mensen, kijk heel goed uit, en laat de site voor wat ze is zodra er verplicht wordt te betalen voor je een berichtje kunt openen, 100 om 1 dat het een flauwekulbericht is, alleen maar bedoeld om een eenzame mens geld uit de zak te kloppen.

 108. Ach wat heet “Eenzame mensen geld aftroggelen.” Het is een avontuur en dat is nu eenmaal spannend en dan krijg je wel eens te maken met foute mensen. Houd je wel scherp. Dat kan best wel eens lekker zijn.

  In principe maakt het niet veel uit of je een abonnement aan gaat. Dat heb ik ook gedaan en vind het nog steeds spannend en heb leuke en ook minderleuke ervaringen, waaronder deze dan. Toch een goede tip: voordat je een abonnement aan gaat, eerst de voorwaarden goed lezen. In de voorwaarden van Kriebello en ook in mijn geval C-Dating staat namelijk een clausule dat het abonnement stilzwijgend wordt verlengd. Dus na betaling ga je akkoord met de incasso opdracht. Ik vraag mij af of dat juridisch wel mag. Het abonnement kun je welliswaar eenvoudig laten stopzetten; maar geeft in het begin toch wat spanning; het gevoel van: “ik ben belazerd.” … en dat is @$#!%

  Enkele tips:
  – Lees de voorwaarden aandachtig.
  – Het abonnement mag niet stilzwijgend verlengd worden en dient na de betreffende periode automatisch stop gezet te worden.
  – Zorg dat het een Nederlandse site is en dat ook de administratie en service via de instantie loopt.
  – Wordt de betaling via een tussenpartij uitgevoerd, ga niet in op de voorwaarden en betaal dus niet (neem dus geen abonnement af). Een tussenpartij is bijvoorbeeld: ClickAndBuy.
  – Zorg dat je anoniem kunt zoeken naar profielen en dat je ze kunt inzien, ook al ben je niet geabonneerd. Veel sites bieden de mogelijkheid om profielen in te zien ook al ben je niet geabonneerd.

  Er zijn genoeg prima sites waar je met een gerust hart een abonnement kunt uitproberen.

  Wanneer je zelf meer tips hebt, dan stel ze mij voor.

  Groetjes en veel date plezier.

 109. Zonder meer een site waar je geen betalend lid van wilt worden!
  Maar zover was al duidelijk uit bovenstaande berichten. Direct na aanmelding krijg je al meerdere contactverzoeken. Heel opvallend hieraan is dat deze verzoeken allemaal afkomstig zijn van één van de eerste ‘leden’. Bijvoorbeeld ID 1 t/m/ 30 in de database: http://www.kriebello.nl/viewprofile.php?id=18

 110. Er valt mij zojuist nog iets op waaruit blijkt dat de ‘leden’ op de site nep zijn. Deze zijn namelijk aangemaakt op volgorde van provincie:
  Leden 53 t/m 59 komen heel toevallig allemaal uit Friesland. 60 t/m 66 Groningen, 67 t/m 71 Drenthe etc.

 111. Dag,

  Ik ben ook lid geworden. Alleen nu heb ik het probleem om het niet stop te kunnen zetten aangezien ik ook een probleem heb met click and buy. En aangezien de service van clicv and buy waardeloos is zit ik hier nog wel een tijdje aan vast zit. Maarrr… ik weiger te betalen want dan neem ik uiteraard verdere stappen..
  heeft iemand tips en/of ervarigen met click and buy ivm kriebello?

 112. Ik wist niet dat er zoveel gedupeerden waren. Het schijnt volgens mij alleen maar meer te worden. Maar goed dat de discussie gestart is.

  Mbt Kriebello, het valt mij daadwerkelijk op dat een bepaalde reeks van ID’s bij een bepaalde provincie horen. Ook heb ik mij eens met een nep e-mail adres laten registreren en dat is zonder problemen gegaan. Er vindt dus geen verificatie plaats. Je kunt gelijk gebruik maken van de ‘dienst’.

  Mbt Click and Buy, ik begrijp zelf ook niet wat Click and Buy precies is en doet en vooral wie/wat hier acher zit. Ik hoop dat iemand meer duidelijkheid kan geven. Wat betreft de service, Bellen lukt niet, ik heb het zelf eens meerdere keren geprobeerd, dan krijg je een bandje met daarop een nederlands sprekende duitse vrouw met accent, dat vertelt dat alle lijnen bezet zijn. Mailen schijnt wel te helpen. Mail naar service@nl.clickandbuy.com en vermeld in je onderwerp dat je een klacht heb.

  Je kunt onderstaande template gebruiken om de dienst op te zeggen. Beeindig wel eerst het abonnement dat je hebt lopen, anders wordt deze stilzwijgend verlengd. Blokkeer de betreffende tegenrekening om te voorkomen dat alsnog geld van je rekening wordt gehaald.

  Onderwerp: Klacht

  — Begin template —

  Geachte heer/mevrouw,

  Tot mijn spijt moet ik een klacht bij U deponeren. Ik heb U telefonisch meerdere malen geprobeerd te bereiken, echter heb ik na lange tijd wachten niemand aan de telefoon gekregen.

  Het betreft dat ik de betreffende dienst onder klantnummer: VUL_KLANTNUMMMER_IN wil beeindigen.

  Ik ga er van uit dat U mijn verzoek tot opzegging zo spoedig mogelijk uitvoert en dat U mij hiervan op de hoogte brengt.

  Met vriendelijke groet,

  VUL_NAAM_IN
  Klantnummer: VUL_KLANTNUMMER_IN

  — Eind template —

  Mocht men meer geconstateerd hebben, laat het weten.

 113. Maar ik moet dus eerst mijn abonnement bij kriebello stop zetten en op mijn click and buy account heb ik nog een flink bedrag staan 100 – 1000. Dus graag wil ik mijn wachtwoord opvragen maar dit lukt dus niet door die slechte service van click and buy. Alleen via click and buy kun je je abon. stop zetten. Ik heb nu kriebello wel een mail gestuurd met het dringende verzoek te stoppen met deze onzin en mijn abonnement te stoppen. Stelletje schurken!

  Wat te doen?

 114. Begrijp ik het dus goed dat dat geld wat je op ClickAndBuy hebt staan, het budet is waarmee je produkten kunt aanschaffen. Dat geld is dus al van je rekening afgeschreven? Nu dus je wachtwoord, deze kun je eenvoudig opvragen bij ‘Wachtwoord vergeten?’ op de site zelf. Voor jezelf zul je moeten besluiten of je de investering voor lief neemt en dan maar ‘eieren voor je geld’ kiest.

  Succes

 115. Naar een aantal brieven hebben te verstuurd(4). Nu eindelijk een reactie. De brief heb ik geschreven op de manier waarop jij dat hebt gedaan! Klasse! Ik heb het abonnement nu op kunnen zeggen en kan weer over mijn geld beschikken. Hartelijk dank hiervoor!

  Het was een wanhoopspoging maar uiteindelijk dus toch gelukt!

  DUS EEN TIP DIE GEEN CONTACT MET CLICK AND BUY KUNNEN KRIJGEN!! MAAK EEN BRIEF OP DE MANIER ALS HIERBOVEN MET ONDERWERP ETC.!!! anders wordt er niet op GEREAGEERD.

  Nogmaals Job, Hartelijk dank. Je hebt iemand van grote zorgen afgeholpen!!!

  Klasse!! Heel attend!!

 116. Helaas ben ik er ook in gestonken
  kan me zelf wel voor mijn kop slaan.
  Nu heb ik het bij Click and BUY stop laten zetten zie hieronder

  STANDAARD PASS 3 maanden
  STANDAARD PASS 3 maanden
  Naam Beschrijving Prijs Duur Begint op Eindigt op Minimumduur
  STANDAARD PASS 3 maanden STANDAARD PASS 3 maanden EUR 39,95 3 maanden 06.02.2009 09:12:29 CET 06.05.2009 10:12:29 CEST 3 maanden
  Automatische verlenging.

  Het Abonnement is op 06.02.2009 18:38:50 CET per 06.05.2009 10:12:29 CEST opgezegd.

  Er staat nu dat het abonnement is opgezegd
  met de datum, ik vraag me af of dit voldoende is

  Als iemand mij hierop antwoord op kan geven
  dan graag.

 117. Klopt als een bus. Na inschrijving werd ik doodgekogeld met oproepen. Er stond nog helemaal niks in m’n profiel en ik kreeg al berichten met: ‘we hebben veel gemeen’ of ‘je had tenminste de beleefdheid kunnen nemen me terug te schrijven’ Niet te vertrouwen. Schijnt trouwens ook dat als je eenmaal betaald hebt met krediet kaart ze maar blijven afschrijven als je de betaling niet uitdrukkelijk stop zet. Er is ook een Franse variant die ‘chichou’ heet. Zelfde mensen. Eeen echte afrader deze site!!!

 118. Heb hetzelfde meegemaakt op die site. Waren steeds dezelfde meiden die reageerde.
  Dacht uiteindelijk om maar te betalen om te zien wat dit was. Maar uiteindelijk niet gedaan omdat ik click and buy niet vertrouwde.
  Nu dat ik dit hier allemaal lees ben ik wel blij dat ik dit niet gedaan heb. Bespaart me weer een hoop ellende zo te lezen

 119. Ik vertrouw click and buy ook niet… en toch zou ik zo graag in contact komen met die vrouw die mij steeds wil praten…

 120. Ik heb zelf ook een nogal onnozele ervaring hiermee achter de rug. Eerst heb ik een profiel aangemaakt om te kijken wat dit geeft. Het ID van dit profiel was “Tenenkuiser”, nogal een naam om serieus te houden he :-) Bij dit profiel had ik niks ingevuld, alles zo gelaten. Ik kreeg meteen reacties allerhande van dames en meisjes die me wel zagen zitten, en ook bleven mails sturen omdat ik niet antwoordde, en wààrom ik niet antwoordde. Dat ging van “liefste tenenkuiser”… Zelfs had ik mijn ID “aarslikker” genoemd, dan nog had ik wellicht reacties gekregen zoals “liefste aarslikker”…
  Ook : “ik denk dat we veel gemeen hebben.” Hoezo, veel gemeen ? Ik heb niks ingevuld in mijn profiel…, nogal de moeite om dan iets gemeen te hebben.
  Daarna heb ik mij een serieus profiel aangemaakt, zonder te betalen weliswaar en ook zonder persoonlijke gegevens achter te laten : daar kreeg ik geen reacties op, op één na, van een meisje dat in Amerika zou wonen… Voor de rest niks.
  Met het andere profiel, werd ik wel gebombardeerd om online te praten, met mails etc…
  Boerenbedrog, ’t heeft geen naam hoe zo een praktijken blijven bestaan… Waar en hoe kan je dergelijke sites aanklagen ?

 121. Inderdaad.Ik dact eeb charmante jonge vrouw te hebben die met mij verder wilde.Ik had ee prachtig contact met haar.Na 3 weken begon ze om geld te vragen voor een reis naar nederland omdat zei het geld in Rusland niet Had. De brief was zeer emotionel en bijna was ik er in getrapt.Ze stuurde eerst mooi fotoos daarna werden de fotoos steeds sexier. Totdat de vraag om geld kwam. Ik heb het met een goede redn afgewimpeld en daarna was haar liefde over het betrefd een dame met de naam Zemfira. Ze geeft geen adres waar ze woont en ook niet na herhaaldelijk aandringen.Ik denk en ik vrees dat het haar gewoon om geld te doen is. Dus mannen wees gewaarschuwd. Er zijn ook lieve dames die het goed menen maar ik denk deze niet .

 122. Aan Nico —

  Ik heb op deze pagina een voorbeeld brief opgesteld, die ik naar Click & Buy had gestuurd. Direct daarop heb ik een bericht gekregen dat ze het account zouden blokkeren na afloop van het betreffende abonnement.

  Men reageert pas als je het duidelijk omschrijft als een klacht.

  Ik heb een extra actie verricht door de rekeningen van zowel Click & Buy en de betreffende dating site C-Dating in dit geval, te blokkeren.

  Het is een tijdje terug dat ik nu pas weer op deze pagina kijk; misschien wel handig voor iedereen te weten: Lees eerst de algemene voorwaarden voordat je iets aangaat. Enkele datingsite hanteren een automatische incasso. Het is niet lastig er van af te komen, door eenvoudig de rekeningen te blokkeren, maar kost tijd en het frustreerd gewoon.

  Ik wacht af tot begin April, dan is mijn abonnement op C-Dating afgelopen. Click&Buy moet dan stopgezet zijn en omdat ik de rekeningen geblokkeerd heb, kan er geen geld afgeschreven worden.

  Succes …

  DS

 123. Ik heb vanwege clickandbuy mijn rekening laten blokkeren.Ik heb in jan. 2009 clickandbuy opgezegd via de mail. Toch
  heb ik van clickandbuy een rekening/aanmaning ontvangen voor periode na opzegging en er wordt gedreigd met incassoburo. Ben in verplicht te betalen?

 124. Top dit soort forums. Had mezelf wel ingeschreven maar was nog niet zo ver dat ik wilde betalen. Kreeg idd ook rare berichten binnen. Vaag Nederlands, maar ook meerdere berichten achter elkaar waarin de dame in kwestie schreef dat ze maar niet begreep waarom ik niet reageerde. Voelde al nattigheid en dat kwam niet door haar schoonheid :)

  Thnx people voor de info

 125. Aan: N. van Boven
  Van: DS

  Beste N, op wat voor grond heb jij die aanmaning gekregen? Wat is hun reden?

  Groetjes, DS

 126. Dit soort flauwekul vind je op iedere dating site, alleen de ene site is iets handiger in het tegenhouden van dit soort spam. op kriebello is er ook de mogelijkheid dit te blokkeren door ze op zwarte lijst te zetten, tevens zijn er moderators die dit soort profielen regelmatig van de site plukken.
  Dit is geen reden om kriebello de schuld te geven dat ze fake zijn, dat is absoluut niet waar!!!!!

 127. Is er al iemand naar de politie toegestapt?
  Als er geen actie wordt ondernomen blijft dit voortduren!

 128. Ik heb ze voorgesteld als onderwerp bij tros radar. Ben inderdaad op dezelfde manier opgelicht.

 129. over kriebello….absoluut fakers aanwezig!
  maar ik heb wel een ontzettend mooie meid leren kennen en heb een waanzinnige 6 mnd meegemaakt.
  dus niet allemaal fake,maar de meeste wel,dus kijk uit mannen!

 130. Hallo Allemaal,

  Er is mij een hoop leed en geld bespaard zo te lezen.
  Ik heb wel een account aangemaakt (ga ik nu dus vlug wissen) maar wat betreft de betalingen zat het me niet lekker. En ook, zoals hier vele malen beschreven, krijg je direct en hoeveelheid mails dat je denk “ZO”
  Gelukkig toch maar eens gaan zoeken naar ervaringen met Kriebello en (helaas) zijn er alle vele voor mij die het wak in zijn gegaan.
  Sterkte voor diegene met financieel gedoe hierdoor en idd aangeven bij politie en/of RADAR, die zijn hiervoor.

 131. het op lichterij ik heb diverse keren aan geven dat ik van mijn abonee af wil heb mijn account verwijderd bij clickandbuy op gezegd daar nu bevesting vann gehad maar kriebello zeg dat ze niet akoord gaan met op zegge van abonee heb nu van alles geprobeerd je kom denk nooit van af ik hoop dat iemand het wel weet

 132. Stond op het punt om een abon. te nemen.
  Heb het toch maar niet gedaan.
  Allen bedankt voor de waarschuwing.

  geof

 133. Ik kan al het bovenstaande alleen maar beamen .. ik heb net een fake account aangemaakt Neusneuker en de reacties stromen weer binnen …hahahaha… terwijl ik op mijn betaalde account geen enkele reactie meer heb gehad sinds ik betalend lid ben geworden … ! dikke vette fake zooi..
  Ik sprak via de chatroom enkele mannen en die hadden dezelfde ervaring…

  Geen betalend lid worden van Kriebello…
  is weggegooid geld…

 134. Waar is de tijd dat we alleen nog love@lycos hadden, die is later omgezet in jubiidate…en werd nooit zo succesvol of leuk als love@lycos was.
  Door voor de fun een jaar of 9 geleden een profiel op love@lycos te maken had ik zo een date, met deze dame ben ik inmiddels getrouwd en heb 3 kinderen, het kan dus heus wel op die manier maar ik vind het zo jammer dat je vandaag de dag word doodgegooid met datingsites (ookal maak ik er geen gebruik van), waarvoor je soms nog véél moet betalen ook, Parship b.v. is zelfs schaamteloos schandalig…er zijn nog wel een aantal gratis datingsites zoals Knuz of Paiq en de leden van die sites zijn echt niet minder serieus als op Parship waar je honderden euro’s moet betalen alvorens je ook maar één bericht kunt sturen…en Kriebello? tsss, ga dan maar liever naar de kroeg, je weet nooit wie je tegenkomt!

 135. bedankt voor jullie tips, had me nl. net ingeschreven, vond het al vreemd dat ik zoveel berichtjes van live chat uitnodigingen kreeg, heb gelukkig nie betaald

 136. hallo mensen ik denk dat ik er ook bij ben ,naar gelang ik geen visa had heb ik voor de eerste keer in me leven met een overschrijving betaald om wat gemakkelijker contact te hebben met de mensen , en dit kon enkel maar voor 1 jaar het was dan 99.95euro’s ik heb daar wat overnagedacht, maar de reden warom ik het dan de toch heb gedaan was omdat er een reactie was van een mooie meid die intresse toonde en ik kon niet antwoorden dus ik heb een tweede mail gestuurd naar kriebello en dan heb ik een antwoord jawel een antwoord op een vraag van mij gekregen dus er is wel degelijk iemand die nederlands kan ginder , sinds ik betaald heb heb ik niets meer gehoord van hen en nu na 30email’s nog steeds geen reacties dus ik ben beginnen speuren en ben hier terecht gekomen ,ben opgelicht

 137. Inderdaad (internetfraude) Ben meermaals via kriebello en relatieplanet gecontacteerd door jonge vrouwen met een mooi een jong profiel : Ze komen van de USA zijn meestal 26, ouders overleden, kennen WESTERN UNION BANK, verblijven in Nigeria om zogezegd de eigendommen van de ouders te verkopen en hebben relatives in Holland !en zoeken en vaste relatie !, ze lokken je naar msn en als je vervelende vragen stelt zijn ze plots off – line !!!

 138. Het is zo raar, ik heb niet hoeven betalen
  bij kriebello, ben gratis lid als vrouw???
  Hoe is dit bij andere vrouwen???

 139. Nou,

  zit hier nu net te chatten met Lisa Hansel uit Lubbock Texas. Of het allemaal echt is weet ik niet, maar zal de kat eens even uit de boom kijken. Heb wel gezien dat ze hier vermeld staat op afgelopen jaar september/oktober.

 140. Ook ik ben sinds 2 maanden lid van Kriebello, kan mij geheel vinden in wat ik hier allemaal gelezen heb. Ook ik voel mij genaaid. Heb inmiddels ook een chat contact gehad met een Jenifer, die een Engelse is, woont in Limburg in Helden, en voor haar zaken in Negeria verblijft, zij zou daar mijnwerkers aan het werk hebben die ruwe edelstenen voor haar delven, en die verkoopt zij dan weer aan edelsmederijen in Londen, die er dan weer juwelen van maken. Uiteindelijk kwam dus ook de aap uit de mouw, zij zat krab bij kas, en of ik haar terugvlucht kon financieren. Ben hier uiteraard niet op ingegaan. Het klote is dat ze misbruik maken van je maken. Van een vriendin van mij die ook op Kriebello staat, weet ik dat (sommige) vrouwen geen lidmaatschap in rekening gebracht wordt.

 141. Hallo Allemaal,

  Heb zowel contact met die lisa hansel, idd.uit lubbock texas gehad evenals met iemand ook verblijvende in nigeria en woonachtig in dendermonde belgie. Haar naam jenny paul.vele erotische foto’s en ik vond deze terug op een site http://www.ann-angel.com Iemand toevallig iets van gehoord..?

 142. Verdomd vervelend om dit nu pas te lezen. Had ik maar eerder, maar ja het kwaad is geschied. Ik zit aan c-dating vast. Wat zijn jullie ervaringen bij het opzeggen. Volgens de voorwaarden moet ik een FAX sturen naar Luxemburg met handtekening. Dit lijkt me in combinatie met mijn creditcard gegevens niet wenselijk.
  Graag reacties.

 143. Hoe bedoel je Fake kijk eens naar de registratie van ze!!!!

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  kriebello.nl

  Status: active

  Registrant:
  HEM001994-EUDNS
  Hemilton Ltd
  Diagorou 4
  KERMIA BUILDING 6 th floor Flat
  1097 Nicosia
  Cyprus

  Domicile:
  Amstelveenseweg 92
  1075XJ Amsterdam
  Netherlands

  Administrative contact:
  IND002031-EUDNS
  A Indianos
  +33 (0)870445004
  mailto:commercial@cherchemoi.net

  Registrar:
  EuroDNS S.A.
  2, rue Léon Laval
  L-3372
  LEUDELANGE
  Luxembourg

  Technical contact(s):
  GOU001973-EUDNS
  GL Gregory Lonak
  +352 (0)26372525
  mailto:hostmaster@eurodns.com

  GOU006680-EUDNS
  P Goubet
  +352 (0)2619161
  mailto:hostmaster@eurodns.com

  Domain nameservers:
  ns1.eurodns.com
  ns2.eurodns.com

  Date registered: 21-09-2007
  Record last updated: 16-09-2008

 144. Verdorie nu ben ik er ook ingetrapt zeg dat kriebello gedoe , ik heb maar betaald via Ideal internetbankieren! heeft zoiets ook nog gevolgen voor mij?.
  Dit overkomt mij de eerste keer en ook de laatste keer , ik ben blij dat ik deze site ontdekt heb.

  Groetjes Arjan

 145. zijn jullie nou echt zo dom,hoe kunnen deze meisjes van 18,19,20 enz enz nou een credit card hebben alleen al om je in te schrijven slaapkoppen.

 146. Het klopt helemaal als man stink je er echt in
  voor je ook maar een profiel hebt aangemaakt krijg je allerlei ongeduldige berichtjes waarom je niet antwoord een maal lid hoor je niets meer!!!
  En er staan een paar te sexy dames op die gewoon fake zijn.
  Kunnen we niets ondernemen met z’n alle.
  Kunnen we onze klachten niet bij de OPTA bv neerleggen.
  Vind trouwens het hele internet een grote mannen belazerij het gaat maar om een ding geld uit je zak kloppen Mannen stop ermee geef die hoeren en hufters geen kans.
  grt
  Rolf

 147. als er zoveel opgelicht zijn in 2 jaar tijd hoe kan het dan dat de politie die site nog niet van internet heeft gehaald ?

  dat snap ik nu eens niet

  (ben er ook ingetrapt bij kriebello)

 148. Dat verhaal van Kriebello klopt als een bus dus geen abbo aanmaken heren !!!!!!!

 149. Hoi Luitjes, bedankt voor de waarschuwingen hier! Kwam er zo achter dat er weer 1 maandje afgeclickandbuyed is bij mij, heb gelijk abo opgezegd. En als je op de Visiochat over deze dingen klaagt , wordt je door de moderator gekicked. Chatten wordt dan wel duur betaald, want daar betaal je uiteindelijk voor, na alle fakers en blacklisters….

  Heren, ik wens U sterkte met het dating-leed!

  Groetjes , Chris

 150. Ik ben ook ingeschreven bij kriebello maar ik snap niet wat hier het probleem is… ik ben tot zover in contact gekomen met 5 vrouwen van 18 – 23 waravan ik er 3 irl heb ontmoet. ook heb ik gewoon me lidmaaatschap kunnen opzeggen zonder dat er nog een maand is afgeschreven…

 151. Een grote oplichterij!
  Ik kreeg de site aanbevolen door een vriendin. Na nog bijna niks ingevuld te hebben en geen foto, kreeg ik al mailtjes en chat-uitnodigingen. Iemand zag veel overeenkomsten in mijn profiel….Duuhh!!!
  Toen ik het met die vriendin over had, bleek dat zij alles GRATIS mag en kan!
  Pure discriminatie dus! Heb een melding gemaakt bij het ministerie van justitie.

 152. Ik had me ook als gratis lid bij kriebello ingeschreven en al snel kwamen de berichtjes van de zogenaamd heel geintreseede dames al binnen.Niet nadekend heb ik me ook aangemeld als geregistreerd lid koste nota bene 40 euro,daarna de dames vriendelijk een berichtje terugestuurd en spontaan was alle intresse verdwenen en hoorde ik nix meer van ze.Daarom de site maar wat links laten liggen maar een aantal dagen geleden zag ik weer een afschrijving van 40 euro,ik heb meteen mn abonnement wat ik blijkbaar had heb ik nix over gelezen bij mn inschrijving beindigt en mn account verwijderd.Tevens ben ik ook bij de sns bank geweest om het rekeningnummer van hun te blokkeren van mijn rekening,zodat ze niet meer geld kunnen afschrijven.Er staat ook geen telefonummer op de website en emails beantwoorden ze ook niet.Gewoon jereinste oplichterij niet doen!

 153. Kriebello is pure oplichterij. Schreef me gisteren in met als nickname “Boerenlul” en als password “klootzak”, geboren op 11.11.1911 en met woonplaats Flevoland. Geen foto geplaatst. En ja hoor de reacties en de berichten stroomden binnen van vrouwen in de leeftijd tussen 30 en 48 jaar waarvan sommigen op zoek zijn naar mannen in de leeftijd van 18 tot 110 jaar. Ik val dus met mijn leeftijd van “98 jaar” dus nog in de doelgroep.
  Conclusie: Laat je niet in de luren leggen. Wordt het niet de hoogste tijd voor internationale strafrechtelijke vervolging van deze oplichtersbende?

 154. Haha ik idem dito! Schreef me vandaag in als een zoekende vrouw “IkzoekdelangstePaal” geboren 1901 en de reacties stroomden binnen.
  Dus menig man schijnt zgn. op 99-jarigen te vallen? Och gut, wat is het dan erbarmelijk gesteld met het mannenvolk, niet..?

 155. Bedankt voor de info hier, ik had nog niet betaald maar dacht, ik ga even rondneuzen op google, mijn vermoede was dus juist. Wilde via Ideal betalen, dat is betrouwbaar en snel, maar ze vroegen veel te veel gegevens van me en dat hoeft niet via ideal plus je kunt op de website van ideal.nl zien wie er aangesloten zijn, en kan kriebelo niet terugvinden. Neem secritflirt, lexia of secondlove is veel betrouwbaarder hoef je ook geen adres in te vullen.

 156. Deze Tante uit Nigeria is weer actief maar dan op Lexa!! Sophie John is haar naam zegt ze en hetzelfde verhaal over haar ouders die overleden zijn met een autoongeluk en nu bij haar oma woont/leeft en haar verzorgt

 157. Mijn man en ik hebben elkaar op Kriebello ontmoet en zij inmiddels al 3 jaar getrouwd en bijna 5 jaar samen. Ik moet zeggen, dat je niet alleen op Kriebello zulke idioten uit Nigeria hebt zitten… Ook op alle andere zgn. “goede” datingsites zitten ze nl ook! Je moet altijd heel goed oppassen en vooral, hou je ogen open!

Reacties zijn gesloten.