Lexa compleet vernieuwd

lexa 2.0 vernieuwdLexa.nl heeft sinds een paar dagen een vernieuwde interface en design. In 2006 werd Lexa overgenomen door Meetic. De site van Lexa.nl en Meetic.nl zien er nu – op het logo na – hetzelfde uit. De databases van de twee sites zijn samengevoegd.

Lexa 2.0 bevat weinig inventieve nieuwe functies, maar er zijn wel een hoop kleine zaken verbeterd. De zoekfunctie is nog uitgebreider en in het persoonlijke foto album kun je ook foto’s kwijt waar je zelf niet op staat. Verder heeft Lexa nu een ingebouwde messenger. In de online demo zijn alle nieuwe features te vinden.

Grappige nieuwe functie is de LexaTest. Hiermee kun je zelf je eigen test aanmaken. Deze test kunnen bezoekers van jouw profiel dan invullen en op basis hiervan wordt bepaald hoe goed jullie bij elkaar passen.

2 gedachten over “Lexa compleet vernieuwd”

  1. daar ik geen ander adres vind om mij uit te schrijven bij Meetic ……Lexa ….is bij deze gedaan , ik wil verder geen mails meer ontvangen , ben NIET tevreden de mannier van werken om zich uit te schrijven ,er zijn nog 3 weken ,dus wil ik GEEN nieuw lidgeld te betalen ,

Reacties zijn gesloten.