LexaMore: concurrentie voor Parship

LexaMoreMeetic lanceert een nieuw product onder de Lexa-vlag. Naast het ‘casual daten’ via Lexa.nl richt Lexamore zich op matchmaking en lange-termijn relaties. De officiële persconferentie moet nog plaatsvinden, maar het product heeft al een ‘soft-launch’ gehad. Ik sprak over LexaMore met Michiel van Rijswijk, PR manager van Lexa.

De nieuwe propositie van Lexa doet in eerste instantie denken aan Parship. Toch zijn er weldegelijk verschillen. Parship gebruikt al jaren een degelijke maar sobere vragenlijst. De test van LexaMore maakt gebruik van foto’s en ziet er daardoor visueel aantrekkelijk uit.

Daarnaast is de telefonische bereikbaarheid van de relatiepsychologen van LexaMore ruimer: op werkdagen tussen 14.00 en 17.00. Parship houdt alleen wekelijks spreekuur. "De relatiepsycholoog van Lexamore, Blanca van den Brand, geeft online adviezen aan Lexamore members en is zeer zichtbaar op Lexamore," vertelt Michiel van Rijswijk. Van den Brand is bekend van het boek De Liefde Bedrijven. De relatiepsychologe maakt voor LexaMore ook geschreven en gesproken columns over allerlei actuele, relatiegerelateerde onderwerpen.

In andere Europese landen is de nieuwe propositie al uitgerold.Meetic Corp. gebruikt hierbij voor ieder land een andere naam. Zokennen we nu Meeticaffinity in Frankrijk en Partner.de in Duitsland.
VolgensVan Rijswijk staan er nog meer plannen op stapel voor de Nederlandsemarkt. Binnenkort dus meer nieuws over Lexa op Datingfacts.

LexaMore en andere datingsites vind je via Start2Date.

41 gedachten over “LexaMore: concurrentie voor Parship”

 1. Parship lijkt een degelijke test te hebben, maar dat is het niet. Door storingen van Parship ging mijn profiel verloren en moest ik een heel nieuw profiel aanmaken (lukte pas na een week, want ook service van Parship is erg slecht). Toen bleek dat de Match Punten met oude contacten enorm te verschilden van de vorige keer. Terwijl ik de test even serieus had ingevuld. Dat mogelijke kleine verschillen zo’n enorm verschil in matchresultaten zou geven, daar schrok ik erg van. En later zag ik de zeer beperkte waarde van de ‘wetenschappelijke’ test in. Flauwekul dus.

 2. @Wim N Bij LexaMore en Parship krijg je automatisch matches toegewezen op basis van een groot aantal antwoorden. Doordat deze sites relatief veel leden hebben en je proberen te koppelen aan de persoon met het hoogste ‘matchingspercentage’, kan een klein verschil in antwoorden zorgen voor andere matchresultaten.
  LexaMore en Parship zijn heel geschikt voor mensen die het op prijs stellen dat ze door een slim matchings-algoritme worden voorgesteld aan anderen. Als je de vrijheid wilt hebben om zelf te zoeken in het ledenbestand van een datingsite, dan raad ik je aan om sites zonder persoonlijkheidstest te proberen. Ook deze zijn opgenomen op Start2Date.

 3. Lexamore is Lexa, maar dan met minder…
  opties.
  Vroeger in Nederlandse, toen in Duitse, en nu in Franse handen.
  Dus bij een geschil geld het franse recht ??
  Alleen is Lexamore veeeeel duurder dan de gewone Lexa.
  Er worden geen foto’s getoont, klik dan maar even naar Lexa en je ziet dezelfde match, met dezelfde naam wel met foto !!
  Pas op je wordt er heftig getild!
  Alle namen die je ziet op Lexa staan ook op Lexamore, tenminste van de vrouwen…
  En die 1000 vragen om tot een match te komen leveren je niks op als je dates van honderden km’s krijgt aangeboden.
  En dan heeft ze ook nog vieze tanden en een slechte adem….zeg maar dag met je handje tegen de matchmethodes!
  Leuk om eens aan te kaarten bij Kassa enz!!

 4. HIERONDER DE MAIL DIE IK NAAR LEXAMORE.NL HEB GESTUURD – TRAP ER NIET IN!!!:

  Dit account is zo ‘fake’ als het gebit van mijn oma.

  Let op: ik krijg een enigzins uitgebreid berichtje van deze gebruiker (wiens naam “Connie Jones” zou zijn) met meteen haar MSN adres. Ze laat me wel weten dat ze alleen Engels spreekt. Ik voeg haar toe en vervolgens zie ik een foto van één of andere blonde supermodel. Ik vraag haar waar ze woont (haar profiel zegt Hilversum) en ze zegt Nigeria. Ook beweerd ze dat haar foto “echt” is.
  Nu komt het… Ongeveer 2 à 3 weken geleden kreeg ik eenzelfde bericht van ene “Karen Owen”; ook weer meteen met MSN adres. En wat denk je? Ook dit was een blond supermodel die haar tieten half uit haar shirt had hangen. “Oh, wat ben ik zielig, ik kan maar geen vriendje krijgen”. Yeah, right. Bovendien beweerde ze momenteel in Nigeria(!) te zitten, maar ze had een huis in Almelo. Overigens kan ik dit profiel niet meer vinden hier.
  Zien jullie hier toevallig een verband of ben ik nu zo paranoïde?

  Ook zo grappig: deze “Connie” heeft hetzelfde “handschrift” (= manier van schrijven) als “Karen”. “Karen” zei Amerikaans te zijn en ik vermoed dat dit bij “Connie” ook het geval was. Maar het meest simpele Engels snappen ze niet en ik scheen alles bijna met gebaren te moeten uitleggen aan die domme dozen. En geloof me – mijn Engels is A-ok.

  Even een klein stukje uit onze conversatie via MSN:

  Peter says:
  I think this whole account of you is fake. Just a way to keep guys interested in this website.
  Peter says:
  You don’t happen to know any “Karen Owen” by chance, do you?
  connie says:
  no
  Peter says:
  Really… You look like some blond super model and you’re here on LexaMore to find a guy?
  Peter says:
  I’m sorry, I find that hard to believe.
  connie says:
  ok bye
  Peter says:
  Bye!
  Peter says:
  (I’m just too smart for this bullshit. Sorry!)
  connie says:
  how ?
  Peter says:
  Come on! I figured this out after being on LexaMore one week! Is all about money as always. They try to keep your attention by throwing in a good-looking girl every now and then, pretending to be interested in you. Yeah, right…

  En zoals jullie meteen zien, mijn vertrouwen in jullie is ook niet bepaald erg groot. Ik heb nooit een hoge pet van websites als deze gehad omdat ik altijd sterk vermoed dat het alleen maar geldklopperij is. Zoals ik al aanhaalde in mijn conversatie met de blonde stoot: “Ik ben te slim voor deze stierenstront.”

  Ik ben beniewd wat jullie hierop te zeggen hebben.

  Vriendelijke groet,

  Peter de Zeeuw

  Extra:
  conniejones4you@hotmail.com (MSN van “Connie Jones”)
  k_owen002@hotmail.com (MSN van “Karen Owen”)

 5. Hallo mensen,

  Na mijn aanmelding op Lexa heb ik tot nu toe al drie van dit soort personen in mijn msn staan allemaal met het zelfde probleem geen familie en vrienden die kunnen helpen om hun weg te krijgen uit het land waar ze gestrand zijn (Negeria) Het is bij iedere net een iets andere situatie maar het principe blijft het zelfde ze hebben geld nodig omdat ze zo zielig zijn.

  Hierbij de emails waar het omgaat.
  anne_john@live.com
  conniejones4you@hotmail.com (Connie Jones)
  k_owen_002@yahoo.com (Karen Owen) en dus ook het adres K_owen002@hotmail.com zie vorig bericht

  Mensen wees gewaarschuwd als je berichten van hun krijgt want ze willen maar een ding Geld van jou. En dus sluit ik me aan bij Peter het zijn oplichters dus pas op

 6. Heb haar al gevonden, ze heeft vandaag contact met me gezocht via MSN.
  k_owen002@hotmail.com
  Als ik iets zei, zegt zij: yes my dear.

  ook weer een supermodel onder de naam bij lexa: angelite83, 25 jaar

  graag reactie of het hetzelfde profiel is wat jullie hebben gezien!

  Als je wilt wil ik de foto’s wel doorsturen naar jullie, met een wel geldig email adres ;-), in ieder geval goed dat ik even gegoogled heb.

  thanx

 7. Ik vermoed dat het om dezelfde persoon gaat heb net gekeken op lexa en helaas profiel is al weer weg :D wat redelijk normaal is want nadat ze contact met heeft gezocht kon ik haar profiel ook niet meer terug vinden. Je kunt foto sturen naar Henk001@live.com zal ik mijn foto’s ook naar jou sturen. Maar twijfel eigenlijk niet. Is gewoon een oplichter ws man.

 8. denk dat ik haar profiel al weer gevonden heb angelite_rrr alleen zonder foto maar zelfde slechte nederlandse omschrijving en vage beschrijving met beroep arts enz.

 9. Account van angelite83 is niet weg, staat er nog gewoon op. Ik heb gewoon account gedeleted in MSN. Weg met die onzin, vindt je het gek dat ik niet meer geloof in deze troep, dating.

 10. Mooi dat ik ook met deze dame ?? in gesprek ben gekomen na een uitnodiging op lexamore. We hebben via msn gechat een paar keer en net vroeg ze ook om geld omdat ze vast zat in Nigeria. Ikke ff googlen op het email adres en pats meteen raak hahah.

  Echt te dom dat ze dat zo proberen. Alsof we allemaal achterlijk zijn ;)

  Ze was niet eens echt lekker..

  Heb connie en karen nu gehad. connie ongeveer 20 minuten, en karen was al iets slimmer aan het worden door eerst normale chitchat te houde en daarna pas om geld te vragen.

  Toen ik zei dat ze beroemd was en ik haar teugvond op fora op internet was ze snel vertrokken.

 11. en dan staan er ook nog zo,n 50 asia,s bij lexamore van 228 tot 729 of zo iets. allemaal uit de zelfde plaats.??? ,n heel azc? of ook gewoon fake> inderdaat veel nep

 12. Lexamore.nl investeert flink in uw veiligheid, want veilig online op zoek kunnen gaan naar een serieuze relatie staat bij ons hoog in het vaandel. Ons team van experts houdt 24/7 onze database in de gaten en probeert misbruik zo goed mogelijk te voorkomen. De Lexamore members zijn echter de ogen van onze database, dus mocht u iets niet vertrouwen, dan kunt u onze Customer Care afdeling mailen of bellen via een gratis telefoonnummer. Dit kan van maandag tot en met zaterdag. Kijk voor meer informatie op: http://www.lexamore.nl/help/contact_ex_faq.php

  Lexamore.nl

 13. Hallo,
  Sinds tijdje heb ik contact met een meid die in Nigeria Ile Ife woont. Ze is amerikaans maar krijg niet veel info van haar. Foto’s lijken model plaatjes en ze typt gebrekkig engels, heeft ’t er alleen maar over dat ze verliefd is en me mist, totdat ze opeens snel geld moest hebben omdat anders internet en elektrisch zou worden afgesloten. Nou heb ik d’r aan ’t lijntje kunnen houden, maar ze laat niks los blijft bij d’r verhaal heb nog steeds contact maar volgens haar moet ze nu naar een cybercafe, hoe kom ik nu er achter of de echt of fake is?

 14. Vindt wel jammer dat Lexamore & Lexa zich nog steeds dus niet goed genoeg hebben gewapend tegen die fakers uit nigeria. Voor mij dus ook een reden om geen gebruik meer te maken van die site’s van hun. Kan het namelijk niet geloven dat ze het toelaten dat hun “clienten” zo makkelijk worden bloot gesteld aan dit soort cybercrime. De mensen die erin trappen worden gewoon opgelicht!

 15. Hallo,
  Bedankt voor alle waarschuwingen voor lieve Connie. Werd ook al benaderd. Vond het al erg verdacht. Tabe Connie. Geen succes gewenst met alle andere toekomstige slachtoffers.
  MVG
  JW

 16. Je hoort nog best wel eens wat verhalen over dating en oplichting. Ik zag pas nog een uitzending van Oprah die hier aan gewijd was. Daarin waren doodnormale mensen in slinske oplichtingstruuks getrapt. De site in de vorige post vind ik dan ook een prima initiatief. op http://www.datingbedrog.nl wordt hier ook aandacht aan besteed. En ook op http://www.datingtop5.nl/datingtop5.nl/waarom-daten/pas-op-voor-sms-dating staat een korte samenvatting van de meest voorkomende oplichting. Als je online date is het best nuttig om dit even door te nemen. Het houdt je in ieder geval scherp.

 17. hahaha fijn dat er ander mensen zijn die dit soort dingen posten….dank daarvoor.

  het begon al vreemd…..een kunsthandelaar uit almelo(niet echt kunststad bij uitstek)
  al de spelfouten die gemaakt werden.
  en dat yes dear komisch om mee te beginnen.

  vind het wel sneu voor karen owen nu niemand haar wil hebben.

  wat zou de omzet van zon bende zijn op jaarbasis?

 18. Werd ook weer benaderd door een russisch topmodel….lol!
  olyamilashka@yahoo.com

  Hello there.
  I saw your structure on site of relatieplanet
  I’m very interesting to find out you. It would be very pleasant for me to keep in touch with you!
  My name is Olga and I’m 29 years old.
  I search man for serious relations! I send you my photo and I hope to receive more photos from you.
  My e-mail is olyamilashka@yahoo.com
  If I have interested you I would be glad to receive the letter from you.
  Wait for your answer,
  Olga

  hahaha neppers…

 19. Ik ben het eens met de schrijvers eerder, die kritiek geven op de relatietesten (Parship en Lexamore; het stel niets voor. Duur is beter?…Echt niet!
  Ook kreeg totaal voor mij geen interessante matches.Toen ik vervolgens het gewenste opleidingsniveau van mijn gewenste date toevoegde aan mijn profieltekst; werd mijn profiel opgeheven, daar ik niet aan de voorwaarden zou voldoen! Mag je niet aangeven dat je op zoek bent naar iemand van je eigen opleidingsniveau?? Heel vreemd.
  Godzijdank was ik geen betalend lid geworden, want dan was ik mijn geld kwijt geweest. Lexamore eigent zich gelden toe zonder uitleg te hoeven geven; er is nl. geen mogelijkheid om meer informatie in te winnen, want Lexamore heeft gewoon geen emailadres..
  Dat is gemakkelijk geld verdienen toch?
  Laat Kassa er maar op los op Reporter.

 20. dat is van olga deus dat is fake kan iemand mij helpen wat zijn doel is dank u?:I don’t know how to begin this letter. You became for me the close friend. I think about you constantly. I dream about our meeting almost every evening. I want to hear your voice, to feel your touch. It is really important for me.

  I cannot tell my feelings in words. Several weeks ago I could not dream about such man as you, my dear murat.

  I want to speak you only the truth. I’m really happy that have met you.

  My dear, I’m afraid to admit to you my feelings. I do not know how you will answer me on it. I wanted to tell to you about it in my last letter but was not solved.

  I think about you constantly. I think about you when I eat and even when I go to sleep. In the morning I think about you too, my dear murat. You thought anytime what such love??? I many time fell in love in the life, but I think that I has not found out true, great love!

  I feel love in relation to you. Because I think about you constantly!

  I want to tell to you about my feelings to you, and I would like to know all what you think about me because they only ours and only we can speak these feelings about it! In my heart constantly your name! I wake up in the morning and I speak ” good morning my murat ” you do not hear these words because we are shared with you very big distance but probably you can feel it now when you know it! I go for work and I see your person see it everywhere see your person at bus station, I frequently look at the man and it seems to me that it’s you and you so beside but I understand that it not you! Probably you will think that I am mad, but simply it seems to me that I love you! I WAS NEVER FAMILIAR WITH THIS FEELING EARLIER and I DO NOT KNOW WHAT TO DO! IN MY SOUL VERY BIG ASPIRATION TO MAKE ANYTHING VERY IMPORTANT,

  I very much would like to kiss you, I very much would like to embrace you my murat. I simply want to sleep simply on your soft and strong shoulder! I want to smile to you and want to make you happy in all! I would like to have dinner with you, I would like to do all things in my life with you! Because now you are the most important part of my life murat!

  Even on work it happens that the buyer asks me about anything and I simply look to him in eyes and I do not hear his question, the buyer asks again and again and probably he thinks that I simply do not hear him, but I live completely in the other world! I live in the world of love and my love only for you!

  My girlfriend is dared above me because when she asks me or simply speaks with me, I cannot speak with her about anything except about you! All my conversations with the girlfriend only about you! I feel a lunatic because you constantly in my ideas! I remember each your word which you write to me, I feel sometimes your mood and I see when you are well and when you are have bad mood when I read your letters! murat you know that I read your letters some times in day? Yesterday i read your letter 13 times and I trembled! I think that I love you, but I cannot understand what occurs with me, murat help me to understand it, tell to me what you think about it! It is very important for me to know your ideas also!

  It’s a pity that you would be not present now near to me I so wanted to speak with you about it right now, it is a pity but I need to wait only your answer right now!

  I hope that sometime soon we can see each other, whether we are so far

  also i do not know how we can see each other, but I think if it is the

  true love that we can overcome all and we’ll be together! I’m so long

  time want to send you together with the letter my hottest and most

  passionate air kiss for your lips! I hope you feel it and it is very pleasant to you! I wait your answer now completely yours Olga!

  P.S. I with pleasure would give my phone number but it to be on repair.

 21. Zopas heb ik mails en foto’s ontvangen van olga (olyamilashka@yahoo.com) Misschien kan ik met iemand eens vergelijken ???

 22. Hoi Murat…waar kan ik hier foto’s plaatsen of laat Uw mailadres weten,kunnen we info uitwisselen…..grtz Ivo

 23. hallo ik heb het zelfde ontvangen als jouw
  foto s toen ze baby was in de winkel in leuk zomer kleding en in lingerie nu moet ik uit zoeken wat een vlieg ticket kost om over te komen ik stuur nooit wat terug en ze blijft maar sturen en beantwoord mijn emails erg raar.normaal verwijder ik ze gelijk maar zal ze van af nu eens bewaren .

 24. ik denk dat olga vooral een gratis ticket wil richting west-europa…waar haar vriendin woont met Derrick…klinkt bekend of niet…

 25. He boys ik heb al een tijdtje niks meer ontvangen van der maar misschien kunnen we emails ruilen en sturen we die gewoon terug naar hun zelf .
  Mijn email is iadsduiker@hotmail.com
  Lijk me wel leuk lekker pesten een paar foto s een een mooie yacht er bij of land huis hihihihihihihihihihihihi

 26. hoi kerels,
  Nu is het zo dat ik al een mail of 10 heb uitgewisseld met Olga en ze lijkt me zeer oprecht?
  Ik heb beetje levenservaring,maar ook ik kan bij de neus zijn genomen.Bij aanvang had ik ook twijfels,maar naarmate verdere e-mails werd ik steeds minder argwanend.Emotioneel gaat dit toch zeer diep hoor,gasten.Mijn vragen worden steeds beantwoord.Nu ben ik wel zeker van dat het hier over dezelfde vrouw gaat en ze meerdere mannen heeft gecontacteerd.Zijn haar bedoelingen slecht.Ik heb daarvan niets ondervonden.Deze vrouwen kunnen kiezen wie zij het meest interssant vinden in hun welzijn hé.Niet onmiddellijk het slechtste denken,maar alert blijven,doe ik ook…
  Ik weet niet hoeveel mails jullie hebben verstuurd en wat er allemaal is besproken.DERRECK EN VLADA zeker
  Ik heb voorgesteld dat ik haar zou opzoeken in St-Petersburg,maar wacht op antwoord…when i see it ,i believe it….Ben zeker gene ezel hoor…graag wil ik info uitwisselen en hou jullie verder op de hoogte.
  ivoke@telenet.be

 27. Hoi gasten…Ben hier al terug en spijtig genoeg moet ik mijn mening veranderen.Ik had hier op site iets over het hoofd gezien en ben inderdaad bij de neus genomen…door die …trut….IA IA IA van den ezel…
  Het was te mooi om waar te zijn…bye bye levenservaring…Voor al diegene die achter mij komen…lees goed op deze site….waarvoor dank aan allen die hier voor mij waren…thx guys

 28. Hoi mannen,graag wil ik ALLE info uitwisselen en ervaringen delen betreffende OLGA…onze lieve vriendin uit St-Petersburg… groetjes…Ivo
  ivoke@telenet.be

 29. Hey guys….die Olga is too good to be true. Ik heb ook al een tijdje contact met haar en ze wilt uiteindelijk dat je haar ticket betaalt als ze naar je komt. Je betaalt en weg geld, weg Olga! En als je zelf naar St. Petersburg wilt komen, zegt ze: oh St. Petersburg is very dangerous for tourists because of maffia, I don’t want you to get hurt! Allemaal bullshit. Kijk nou uit guys! Ze wilt alleen maar ons geld.
  Klopt toch niet, zo’n mooie meid kan geen man vinden in Rusland, jaja…

 30. Graag plaats ik brief van Olga ivm haar financiele emoties….hahahahahaha

  Greetings my dear ivo!!! I was pleased to receive up to madness your letter I it to read and my heart is simple to be in admiration, that we so are fast we can together. I now cannot simply think, that there is nothing if not our meeting. About my god I today cannot probably fall asleep I to present our first meeting. I simply do not know as, independently probably I shall lead such restriction. It simply my first experience of such meeting ivo. I cannot simply trust in it to me now directly after that letters to inform mum such joyful news. I shall find, in city from me, in the following quarter there is such service on a remittance through system ” western union “, and they speak, that, I can to receive your help at once the same day when you, to send. And they to me to tell the same, that to be necessary for you. You can send my girlfriend as I have given the passport to travel agency that have started to make the passport and the visa, a name of my girlfriend:

  Stasiva Yuliya
  Budapeshtskaya street 110/23
  Russia Saint Petersburg.

  Then they inform you the code from 10 figures. When you will write to me this code, I can receive your help. And after I to receive your money I at once enter Travel agency and to pay the visa. I ivo cannot simply describe emotion in this case.
  My sweet honey we shall live in a hotel reservation?
  Olga.

 31. Dit is laatste brief ontvangen van ons slons Olga.
  —– Original Message —–
  Sent: Monday, July 20, 2009 11:36 AM

  Hello my loved Ivo!!!!!
  I cannot be without you any more either. I cannot live without you.
  I Think of you when I sleep. It is very cold for me sleep alone.
  I see only you in my dreams. I think only of you. You are forevermine, and I am forever yours in life and the future.
  You my dream man which I searched and waited all life for.
  I wait our meeting every minute, thinking about you and representing our engagement and wedding.
  I beleive you are the right male for me to share my futurre with.
  Our love is very important for me. I do not present the further life without you.
  For me this most important that is in my hard life.
  You for me ALL. The sense of my life consists in you.
  I madly love you and very much I miss every minute.
  I wait with big happiness to be with you. I think of our meeting every minute.
  I cannot think of anything but you Ivo!!!!!
  We will Live together in Happiness for many years I promise you!!!!!!
  I have thought that I shall be with you very soon.
  I madly love you and very much I want to be with you!!!
  Please write to me very soon.
  Your loving wife Olga.
  P.S. My dear I to you has written that you can send money through the western union. Or to go on their site and to pay through a credit card.

 32. Beste NY36A7LX,

  NXAV23EA vindt uw profiel erg interessant en heeft speciaal voor u foto’s vrijgegeven. Schrijf nu een persoonlijk bericht naar dit lid.

  Ze heeft geen enkele foto op profiel geplaatst.
  Hoezo fake! lollllllll

 33. Hallo mannen uit Belgiê en Nederland…hier zijn we weer met een fake…Na mijn avontuur met Olga heb ik me ingeschreven bij een ” betalende ” date-site om zulke toestanden te vermijden.In mijn mailbox daar was een bericht van kubheka raymond k_ray26@live.com ze is een mix, half USA and half Belgium en ze woont in Azie…Cambodia.Ma en pa zijn al dood en bla bla bla enz….en vroeg naar mijn gewoon e-mail adres(even later was profiel weg op betaal date-site) Heb onmiddellijk betaal date-site op de hoogte gebracht en ze gingen dit nakijken.Dit is ondertussen opgelost.Velen zullen ongetwijfeld reportage gezien te hebben op canvas over Russian dating en daar was duidelijik te zien hoe gemakkellijk alle gegevens van wie dan ook kunnen gehacked worden….dus ook op betaal-sites is het dubbel uitkijken geblazen.Het is maar dat je het weet.Ik vind het mijn plicht zulke toestanden “vooral gegevens” openbaar te maken ( misschien die van U ook) Er is al ellende genoeg.GRTZ Ivo

 34. Grappig ik communiceer met 5 tegelijk, allemaal even schitterend, allemaal uit ST.Petersburg, allemaal 29 jaar ook nog eens en goed gevuld :-) (heb al 45 foto’s van de meiden) en bij sommige zitten we al op man/vrouw nivo (trouwerij en kinderen) te praten.
  Allemaal willen ze overkomen en hebben uiteraar geen geld.En nooit beginnen dat ze goedkoop via Rostock met de nachtboot kunnen komen want dat is ze te min en trouwens ook dat geld hebben ze natuurlijk niet. Wat me wel enorm verbaasd is de exacte kopieen die ze gebruiken , sommige kopieren wel 10 gehele zinnen en als je ze daarop aanspreekt dan no reply back.
  Ook gewild item is je op je mobiel bellen omdat ze zo nodig je stem willen horen.
  Uitermate amusant eigenlijk.
  Ook leuk is zeggen dat je alles terug betaald, dus gratis vakantie aanbiedt.
  Enfin ben er al 8 weken zoet mee en 2 afgehaakt na confrontatie, OOK een leuke mailtje gestuurd naar alle 5 en gezegd dat ze elkaar kennen, echt waar ze gaan gewoon door en negeren elk negatieve opmerking van je. Zo komisch.

 35. Trouwens heeft een van jullie toevallig ook Anastasia in de mailing. Zij kent nederlands zeer goed met een belgisch accentje, ben wel benieuwd hiernaar want die is de enige die ik niet vinden kan op Internet als faker.
  En ik onthou me even van persoonlijke mail-adres, want zij googlen natuurlijk ook en ik wil wel tot het einde doorgaan met deze zwendel van de meiden. Leuk tijdverdrijf :-)

 36. Ben ook in aanraking gekomen met de persoon van Karen Owen…had gelijk al mijn twijfels maar ben er ongeveer anderhalve week mee aan de gang gegaan ze zit in Nigeria verteld ze en ze is kunstenares zegt ze, ze vertelde me dat ze een vriend heeft gehad met een drugs probleem en dat hij vreemd was gegaan blablabla…ze komt oorspronkelijk uit Massechusetts/Worthington..en ik geloof dat dat ook zo is,want heb haar opgezocht en ze heeft een profiel op Myspace met uiteraard 0 vrienden ..in haar verhaal naar mij toe woont ze in Almelo en wel aan de Prins bernhard laan 39( ja we konden het goed vinden met elkaar haha)ze chatte iedere avond met mij en op zich was dat best ok, na een week chatten kwam er het bericht van haar kant..dat er iets mis was gegaan in het hotel waar ze zich had bevond,ze kon de rekening niet betalen bla bla ik reageerde daar uiteraard vrij afstandelijk op…en had zoiets van ik wist dat dit zou komen!!
  meestal chatte zij niet zoveel en kwamen de meeste grapjes of verhaaltjes van mijn kant..nu opeens was ze vreselijk druk aan het typen…en ook nog eens mij de schuld in de schoenen te willen schuiven van haar zogenaamde problemen waarvoor ik niet echt wilde gaan betalen…heb haar als laatste email gestuurd dat ze het misschien d.m.v sex kan oplossen daar werd niet op gereageerd,op zich wel jammer!…kijk wel uit voor deze persoon ze stuurd je hele mooie foto’s en ze kan erg lief en leuk zijn ook al ben je achterdochtig! voor de liefhebbers ze staat ook op Myspace??? maar? of dat echt is? geen idee kijk gewoon even uit en trap er niet in groet Arnold

 37. hallo beste mensen ik denk dat de beste manier van werken op eender welke datingsite dan ook is om gewoon niet te reageren op berichten afkomstig van nigeriaanse vrouwen.en ook niet op die van Aziatische vrouwen als je contact wil met een vrouw uit een van die landen dan zijn daar speciale datingsites voor.maar om even terug te keren naar lexaMore ik vind het toch wel een beetje raar dat ik zo goed als geen berichten krijg op lexa waar ik wel betaald heb en op lexaMore waar ik niet heb betaald krijg ik het ene na het andere bericht ik heb vooral veel meldingen dat ik een nieuwe fan heb. erg raar hoor zelfs van vrouwen ver boven mijn niveau artsen enz.dan heb ik zo het gevoel van heeft die mijn beschrijving niet gelezen dan zou ze toch moeten gezien hebben dat ik arbeider ben en dus ver onder haar niveau zit.nu geloof ik wel nog in de liefde maar ik heb ervaring genoeg om te weten dat vrouwen van dat soort caliber niet erg veel interesse hebben in iemand als ik.

Reacties zijn gesloten.