manOman: persoonlijke assistente voor onattente mannen

Nederlande mannen zijn hardwerkend, zorgzaam, en trouw. Maar erg romantisch zijn onze mannen helaas niet. Zuid-Europese mannen zijn bijvoorbeeld een stuk attenter en hoffelijker. Daarom bedacht Melinda Braaksma een online assistent die mannen gaat helpen romantischer te worden.

Op manOman.nl krijgen mannen hulp van Mandy. Zij is de personal assistent die mannen een reminder stuurt op Valentijnsdag, hun trouwdag of de verjaardag van hun vriendin. Daarnaast geeft ze tips voor cadeaus en dingen om te doen.

Er zit een team van drie vrouwen achter manOman. De site is ontworpen en getest door mannen. Volgens Melinda Braaksma voldoet haar site aan een behoefte. "Voor vrouwen is er al heel veel: boeken over relaties, sites met informaties en sites om ervaringen te delen. Mannen zijn praktisch ingesteld en attentheid mag van hen ook best wat geld kosten."

manOman krijgt commissie voor producten die worden besteld via de website. Ook advertenties en een gesponsorde sms-service moeten geld in het laatje gaan brengen.