Nederland heeft nu ook Scheidingsbeurs

ScheidingsbeursWe kenden in Nederland al de Love & Marriage beurs en de Weddingfair, maar ons land krijgt binnenkort ook zijn eerste Scheidingsbeurs. Op 9 februari 2008 krijgen bezoekers van de Utrechtse Jaarbeurs allerlei informatie over scheiden en het voorkomen van een scheiding. Volgens de initiatiefnemers van de beurs is februari een goed moment om het evenement te houden. Immers, na de feestdagen komt de gedachte om te scheiden het vaakst op.

Op de Scheidingsbeurs zullen advocaten, datingbureaus, banken, en detectivebureaus aanwezig zijn. De Jaarbeurs zal zich ook vullen met relatiecoaches en echtscheidingsspecialisten. In Wenen werd twee maande geleden met succes de eerste scheidingsbeurs ter wereld georganiseerd. Nederland heeft dus de twijfelachtige trots om voorloper te zijn op dit gebied.

Een gedachte over “Nederland heeft nu ook Scheidingsbeurs”

  1. het enige verschil met korte relaties en lange relaties is dat men niet verloren loopt als er iemand weg valt, maar als men vijftig jaar samen leeft en er valt iemand weg valt men in een diep gat, waar men nooit meer uitgeraakt.

Reacties zijn gesloten.