Nieuwe commercials Lexa

Lexa heeft een aantal nieuwe commercials gelanceerd. De tv-spotjes zijn geregisseerd door Michael Patrick King, de regisseur van Sex and the City.

Op Datingfacts schreven we al dat de directeur van het pas overgenomen Lexa vastbesloten is om Relatieplanet voorbij te streven. De vraag is of de nieuwe spotjes Lexa zullen helpen om nummer één te worden in Nederland.

Dit zijn de twee nieuwe commercials:

9 gedachten over “Nieuwe commercials Lexa”

 1. True.com heeft verschillende advertenties lopen, zowel banners als video. Op de meeste banners staan schaars geklede vrouwen, en ze gebruiken de tagline “It’s nice to be naughty”. Inderdaad geen hele slechte vergelijking!

  Waar Lexa op doelt met “new rules” is onduidelijk. New rules omdat online daten de regels van het vinden van een relatie verandert? Of bedoelen ze dat Lexa een vernieuwende datingsite is?

 2. Je ziet in de filmpjes ook geen verwijzing naar lexa. Doelbewust? Misschien dat ze echt een nieuwe benadering willen lanceren met deze campagne? Interessant!

 3. In de originele filmpjes zie je aan het einde wél een verwijzing naar Lexa. Na het ‘muisklikje’ verandert de tekst in het Lexa logo.

 4. Ik ben op zoek naar een ander nieuw spotje van Lexa, die zag ik gisteren op TV en vond ik geweldig, over ene man die een pak staat te passen in een kledingzaak. Weet iemand waar ik die kan vinden??

 5. LEXA ZAL nooit relatieplanet voorbij streven,
  Kijk naar hun site dan, fcking waardeloos, lelijk ook.. zosimpel gedaan.. ze weten hoe ze mensen moeten inpakken , en daarna laten ze je gewoon gebruikt achter..
  – geen bereik klantenservice
  – geen antwoord op je vragen/ want ze reageren toch nooitt..
  – profielen worden gemisbruikt
  – je kan je nergens afmelden

  het is kortom gewoon een kut site

 6. Heb onlangs wel contact met Lexa gehad. Inderdaad was het uitschrijfformulier lastig te vinden, maar dat wordt binnenkort aangepast mailde ze mij. Ik las trouwens dat ze een nieuwe customer care afdeling aan het opzetten zijn. Ik ben benieuwd.

 7. Heeft iemand dát spotje van Lexa (zie Eric Klaassen 16 juli) gevonden? Is namelijk erg leuk!

Reacties zijn gesloten.