Nieuwe datingsite Sense Dating start in stilte

Sense Dating LogoIn alle stilte is Sense gelanceerd, een nieuwe datingsite die zich richt op een algemeen publiek. De site is al live, er loopt een reclamecampagne, maar een persbericht is nog niet verstuurd.

Merkwaardig genoeg hangen er op diverse plaatsen in Amsterdam – bijvoorbeeld bij metrostation Amsterdam Bijlmer – al grote billboards met reclame voor de datingsite. Ook staan er langs de snelweg palen die de aandacht moeten trekken van voorbijrijdende automobilisten. Maar de perslancering laat nog op zich wachten.

Volgens een woordvoerder van de datingsite is de pers niet betrokken omdat ze nog in de aanloopfase zitten. De komende twee weken neemt de site de tijd voor een ‘stille lancering’ voordat ze zich landelijk gaan presenteren. Belangrijkste aandachtspunt is nu het opbouwen van een goed ledenbestand.

Sense beschikt over een eigen columnist en datingcoach, en is tijdelijk een jaar volledig gratis voor nieuwe leden. Wanneer de site over gaat op een betaald abonnementsmodel is onbekend. Hopelijk heeft de site een goed business model op de plank liggen. Concurrent Relatie.nl, die een paar maanden geleden startte, verlaagde namelijk de prijs van full memberships naar 5 euro per maand, een teken dat het niet zo goed gaat met de inkomsten van die site.

Sense langs snelweg