Nieuwe datingsite starten? Deze landen hebben het hoogste aantal singles

De Nederlandse markt voor datingsites begint inmiddels aardig vol te raken. Wat als je wilt uitbreiden naar het buitenland of een datingsite wilt starten in een ander land? Uiteraard ga je in dat geval eerst bepalen welke markt interessant genoeg is. Eén van de metrics waar je dan naar kunt kijken is het aantal singles per land. Het totale aantal alleenstaanden zegt iets over het totale marktpotentieel.

Datingsite Lexa deelde in het kader van haar LoveGeist onderzoek deze infographic met het aantal singles per land in een aantal Europese landen. Het grootste aantal singles is te vinden in Duitsland (24,3 miljoen) en Frankrijk (19,9 miljoen). In Nederland zijn bijna 2,8 miljoen mensen alleenstaand. Ter vergelijking: in de UK (niet in grafiek) waren in 2012 ongeveer 7,7 miljoen éénpersoonshuishoudens.

De definitie van een alleenstaande volgens het CBS: personen die alleen in een woonruimte wonen en een eenpersoonshuishouden vormen. Ook personen op hetzelfde adres met een eigen huishouding worden meegeteld als alleenstaand.

Aantal singles per land

Een gedachte over “Nieuwe datingsite starten? Deze landen hebben het hoogste aantal singles”

  1. Ik ben iemand met grote passie, die heel creatief, rijk met ideeen. Ik ben aan op zoek aan iemand die mij kan helpen met financieel ondersteuning. Ik heb plan, ik heb ideeen. Ik maak allemaal leuke dingen en probereen alles van maken om de financieel te verbeteren. Mischien kunt u mij helpen. Mijn ideeen jou financieel. En kunnen wij samen verdienen. Als u belangstelling mee heeft. Stuur me email, ontmoeten wij en kunenn wij leren mekaar. Ik ben echt geen oplichter. Ik ben eerlijk iemand die zit gewoon vast met financieel situatie, Ik ben aan probereen credit aan te vragen, maar helaas in deze crisis tijd niemand durf te geven. Ook banken niet. Ik woon in huur huis en bezet allen maar auto. Ik ga af en toe naar braderie om te verkopen. Maar nu heb ik genoeg nodig voor in te kopen. Kunt u voor mij leven betekent? ik waardereen heel erg. Veel geprobeerd en nu denk ik met deze weg kan iemand mij helpen.

Reacties zijn gesloten.