On-line daten in de supermarkt

Tegen het einde van de zomer heeft de single er weer een nieuwe manier bij om met anderen in contact te komen. De website uwsupermarkt.nl biedt dan de mogelijkheid om met mensen af te spreken. De oprichter van uwsupermarkt.nl, Gerard Rutte, legt uit: “In de supermarkt komen veel mensen elkaar tegen. Niet alleen singles. De datingservice die op de website zal komen is dus ook niet specifiek op hen gericht zijn. Mensen die een nieuwe kaartpartner zoeken, of graag eens ergens willen wandelen kunnen ook op de website terecht. Ik wil de vele duizenden mensen die elke dag weer in de supermarkt komen met elkaar in contact brengen. Per supermarkt zullen ze elkaar kunnen benaderen, dus je weet altijd dat degene in ieder geval bij jouw in de buurt woont of werkt. Dat maakt een mogelijk contact ook laagdrempeliger”.

De website gaat binnenkort ook samenwerken met Tros Radar en zal een supermarkt variant bieden van de huidige hypotheektest. Na amper een maand zijn er al 3000 geregistreerde gebruikers. Als de samenwerking met Radar eenmaal loopt zal het aantal bezoekers veel hoger liggen. Daarmee ontstaat een grote groep gebruikers waarvan een gedeelte zeker interesse zou hebben in het leggen van contacten.

Wie weet vind je je volgende partner dus niet in de kroeg, maar in de supermarkt…

Bron: MVlife

Een gedachte over “On-line daten in de supermarkt”

  1. Eric,
    Ik heb Gerard Rutte uitgenodigd om eens een kijkje te nemen op MVlife om de reacties te lezen en hem verzocht iets toe te voegen aan de discussie aldaar.
    Groet,
    Marijke

Reacties zijn gesloten.