Op jacht naar de ideale man

In een artikel op ZijOnline staan 6 ‘gouden regels’ voor vrouwen om hun ideale man te vinden:

1. Vrouwen die een vaste partner hebben, eisen volledige toewijding. Voor minder doen ze het niet.

2. Vrouwen die een vaste relatie hebben, hebben veel minder hun energie verspild aan eerder, ten dode opgeschreven relaties. Op het moment dat ze inzagen dat een relatie nergens toe zou leiden, maakten ze er een eind aan.

3. Vrouwen met een vaste relatie houden meer van zichzelf dan van welke man dan ook. Ze beschouwen hun vroegere vriendjes als ‘losers’ omdat die mannen zich niet wilden binden en dus niet aan hun verlangens voldeden.

4. Vrouwen die vast besloten zijn een vaste relatie in hun leven te hebben, hebben een veel grotere kans dat doel te bereiken dan degenen die daar onverschilliger tegenover staan.

5. Slanke vrouwen leren sneller mannen kennen en hebben meer kans op een vaste relatie. Door jezelf fit te houden en je uiterlijk te verzorgen, heb je een betere kans de aandacht van mannen te trekken.

6. Tijd is de grootste vijand voor de alleenstaande vrouw. De kansen van een vrouw midden in de twintig zijn een stuk groter dan die van een vrouw die pas jaren later gaat zoeken naar een man. De kans op het ontmoeten van een aantrekkelijke man wordt namelijk vel kleiner met de jaren.