Opnieuw succes voor ‘Boer zoekt Vrouw’

De reünie van het KRO-programma Boer zoekt Vrouw is zondagavond bekeken door bijna drie miljoen mensen. In de laatste uitzending van het door Yvon Jaspers gepresenteerdekoppelprogramma was te zien of de boeren en hun vrouwen drie maanden nahun citytrip nog bij elkaar waren.

Boer zoekt vrouw

Net als de eerste reeks, was ook de tweede editie van ‘Boer zoekt Vrouw’ weer een grootkijkcijfersucces. De aflevering van 5 november, waarin de boeren hundefinitieve keuze moesten maken, trok ruim drie miljoen kijkers. Van devijf boeren die vanaf hun oproep in mei werden gevolgd voor hetprogramma, is alleen Jochum weer vrijgezel, zo was zondagavond te zien.Zijn relatie met Marieke liep stuk na de citytrip die de boeren maaktenmet de vrouw van hun keuze. Boer Hans en Anneke wonen inmiddels samenop de boerderij, ook Gerrit en Inge, Dirk-Jan en Merel en Martijn enMarlies zijn, hoewel nog niet samenwonend, nog bij elkaar.

DeKRO organiseert zaterdag in samenwerking met Vrienden van hetPlatteland een groot ‘Boer zoekt Vrouw’-feest in Nijkerk voorvrijgezelle boeren en zoekende vrouwen. op het feest worden opnamen gemaakt die in een ‘Boer zoektVrouw’-special op Nieuwjaarsdag worden uitgezonden. Het feest is net als de eerste keer volledig uitverkocht.

2 gedachten over “Opnieuw succes voor ‘Boer zoekt Vrouw’”

  1. Ik ben 19 jaar in maart wordt ik 20
    en ben een levensgenieter, einde van dit school ben ik afgestudeert met bakkerij, ben nu nog bezig met mijn 7de jaar. ik woon in rozebeke bij mijn ouders. en zij hebben een boerderij melkvee en varkens
    plus mijn moeder doet nog bed en breakfast.

Reacties zijn gesloten.