Oproep: alleen maar leuke mensen

Deze zomer komt WPG (Vrij Nederland, Hapinezz, Psychologie Magazine, Opzij, J/M voor Ouders) met een nieuw tijdschrift. De titel is nog geheim, maar het zal gaan over daten en relaties. De meest populaire rubriek daarin, zal de rubriek zijn met de titel: “Alleen Maar Leuke Mensen.”

Singles zien zo langzamerhand door de bomen het bos niet meer. Iedereen is spontaan, houdt van reizen, is zogenaamd sportief, kijkt graag films, houdt van lekker eten (‘met vrienden’) en heeft een spirituele kant. Wanneer wordt nou daadwerkelijk eens HET VERSCHIL gemaakt? Wie scheidt het kaf van het koren? WPG uitgevers gaat dat voor je doen. Kwaliteit gaat het weer winnen van kwantiteit.

Eens in de twee maanden selecteert Charlotte van Drimmelen 25 singles (jong, oud, man, vrouw, homo, hetero) over wie ze een origineel stukje schrijf. Gevat, snel, kort en positief. Door de manier van schrijven (en de toon van de rest van het tijdschrift) kom je niet over als iemand die (hopeloos) op zoek is naar de ware Jacob. Humor en luchtigheid voeren de boventoon. Je wordt neergezet als een gelukkig mens, met inhoud en unieke kwaliteiten. Lezers kunnen (alleen via de redactie) met jou in contact komen.

Ben jij iemand met een goeie kop en genoeg ballen om zichzelf op een unieke manier in de kijker te zetten? Om er dan toch een cliché tegenaan te gooien: ‘Wat heb je te verliezen?’ Neem contact open geef kort antwoord op de volgende vragen. Misschien sta jij deze zomer in de allereerste offline ‘Hall of Fame’.
1. Hoe sta jij in het leven? 2. Wat verwachten mensen niet van jou (nadat ze je pas 1 keer gezien hebben)? 3. Geef een voorbeeld van een situaties waarin je reageerde zoals alleen jij kan reageren? 4. Wil je nog iets kwijt?