OV ontmoetingen

De website waar treinreizigers elkaar konden terugvinden is nooit een erg groot succes geworden. De Reisinformatiegroep heeft daarom maar het heft in eigen handen genomen. Voortaan kun je op www.ovontmoetingen.nl terecht voor het terugvinden van iemand die je in het openbaar vervoer hebt ontmoet. De site is simpel opgezet, je kunt alleen een tekstberichtje plaatsen. Op dit moment staan er pas een paar oproepen op. Voorlopig alleen voor hele wanhopige OV’ers dus…

3 gedachten over “OV ontmoetingen”

  1. Hallo,

    Treinreizigers.nl wordt binnenkort geheel vernieuwd. Het concept blijft hetzelfde, de mogelijkheden uitgebreider. In tegenstelling tot ovontmoetingen.nl gaan we geen profielen aanbieden en blijven we de nadruk leggen op zoekertjes.

    Een beta is te vinden op http://ovontmoeting.nl (niet te verwarren met ovontmoetingen.nl :D). Een definitieve keuze voor de url zal natuurlijk vallen op treinreizigers.nl.

    Daarnaast aardig om te vertellen dat SBS6 binnenkort komt met retourtje Geluk. Een TV programma wat de nadruk legt op relaties die zijn ontstaan in het openbaar vervoer. Wellicht schenken ze hier ook aandacht aan de beide sites.

Reacties zijn gesloten.