Over Dating Insider

Dating Insider blog logo

Dating Insider, in 2005 gestart onder de naam Datingfacts, is het eerste Nederlandse blog over ontwikkelingen in de internationale datingbranche.

13 jaar land was Dating Insider het startpunt voor nieuws, innovaties, cijfers, trends en achtergronden uit de online liefdesmarkt. De lezers van Dating Insider zijn geïnteresseerden in de online datingmarkt: ondernemers, journalisten, marketeers, investeerders, leveranciers en gebruikers van datingsites. Dating Insider is ook te volgen via Twitter, Facebook of de RSS feed.

Over de auteur
Eric analyseert al jaren de ontwikkelingen in de online datingmarkt en is oprichter van Start2Date, de onafhankelijke consumentengids voor daten via internet. Hij gaf zijn visie op de datingmarkt bij onder andere RTL Nieuws, NRC Handelsblad, Tros in Bedrijf en BNN.

Neem voor interviews direct contact op met Eric.

Het boek
Datingsites - liefde in tijden van FacebookEric schreef met Marcelino Lopez Liefde in tijden van Facebook, een populair-wetenschappelijk boek over liefde in het digitale tijdperk. Het boek bevat antwoorden op actuele vraagstukken over (online) liefde, verleiding en aantrekking.
Meer informatie en bestellen

Nieuws, trends en achtergronden uit de online datingmarkt