Paiq lanceert vernieuwde site

paiq nieuwe siteVanavond opent Paiq officieel een compleet nieuwe website. Ruim 3 jaar geleden ging de eerste testversie online. In die tijd hebben zich ruim 57.000 mensen ingeschreven, die miljoenen berichten naar elkaar verstuurden. Toch was het hoog tijd voor een nieuw design. Ook op de achtergrond zijn er veranderingen.

Paiq is onderscheidend van andere datingsites. De oprichters Jelmer Feenstra en Frank Vliegen hebben een blauwe oceaan gecreëerd, door een site te maken die het datingproces wezenlijk anders aanpakt. Paiq heeft bijvoorbeeld geen "profielen". Je kunt er ook niet zoeken op leeftijd en opleidingsniveau, zoals op veel andere sites. De kunstmatige intelligentie in de site bepaalt op basis van jouw gedrag welke vrouwen of mannen het beste bij jou passen. Met deze persoon kun je vervolgens direct een paar minuten chatten. Als de tijd om is, krijgen beide gesprekspartners de keuze of ze door willen chatten. Zo niet, dan ook geen ramp. Met een klik op de knop kun je op zoek naar een andere potentiële match.

Nog leuker is de Battle Date. Twee dames of heren vechten dan om jouwgunsten. Na een korte chatsessie bepaal jij welke er af valt. Kortom:geen uitgebreide psychologische testen, maar een datingsite die hetdatingproces wat minder serieus neemt.

Is er dan niets negatiefs te schrijven Paiq? Jawel. De nieuwe sitebevat nog een paar schoonheidsfoutjes. En lidworden is kosteloos, maar gebruik van de site is zeker niet onbeperkt gratis. Na een aantal chatsessies moeten ertoch echt extra credits worden aangeschaft.

Leden die om 21:22:23 vanavond zijn ingelogd krijgen in ieder geval 50 gratis credits. Mooie kans om de nieuwe site uit te proberen. Wat vinden jullie van de nieuwe Paiq?

2 gedachten over “Paiq lanceert vernieuwde site”

  1. Erg mooi en werkt nu een stuk makkelijker! Iedereen moet dus zeker eens op Paiq gaan kijken! De moeite waard!

Reacties zijn gesloten.