Pepper zet nieuwe marketingvormen in: van taildating tot infographic

Datingsite Pepper heeft een tijd lang vooral geleund op marketingcommunicatie via de kanalen van moederbedrijf RTL. De laatste campagne was dan ook vooral via massamedia zoals TV te zien.

Het Pepper team is groter geworden en een aantal experts op het gebied van (online) marketing brengen nu nieuwe ideeën binnen. Een van de ideeën die al werd uitgevoerd in samenwerking met jongerensite WTF.nl was het volgen van Pepper-singles op hun eerste date.

Nu komt Pepper ook met een tijdslot waarop leden gratis kunnen communiceren via de site. Origineel? Mwah. Paiq deed het in 2008 al met hun Happy Hours.

De laatste vinding uit de koker van Pepper is de infographic. Helemaal hot en happening zijn de infographics inmiddels niet meer, maar het onderwerp dat Pepper koos is wel weer spot-on. Festivals zijn hipper dan ooit en voor de vele zomerfestivals in Nederland zijn de kaarten al vroeg uitverkocht. Door de populariteit komen singles elkaar steeds vaker tegen op deze festivals. Pepper geeft ze tips over hoe je goed voor de dag komt. Een van de tips: “Vermijd drama op de dansvloer en aanstellerige outfits!”

Hieronder de  infographic:
Pepper festival gids

Een gedachte over “Pepper zet nieuwe marketingvormen in: van taildating tot infographic”

  1. Wauw! Af en toe heb ik het idee dat Pepper voor tieners is van 12 tot 18 jaar.

Reacties zijn gesloten.