15 september gaat een nieuwe Nederlandse filmproductie over singles in première. Vandaag was in het Amsterdamse filmhuis Kriterion de voorpremière van deze documentaire. De pers kreeg hier de kans om de preview van Mr. Right alvast te bekijken.

Mr. Right is de nieuwste film van Dree Andrea, een Nederlandse filmmaakster die sinds 10 jaar in New York woont. De documentaire geeft een uniek kijkje in het hectische leven van drie New Yorkse single dames. Leigh, Annie en Laurie draaien al jaren mee in de wereld van datingsites, singleparties en blinddates. Ze zijn dol op hun stad maar verlangen alledrie toch ook naar de ware liefde. De zoektocht naar ‘mr. Right’, de snelle stad en de leuke en minder leuke dates, worden door Dree vastgelegd.
De camera volgt de vrouwen tijdens vrolijke, wanhopige en intieme momenten. Familieleden, vrienden, lotgenoten, maar ook de mannen in hun leven geven hún visie op het waarom de drie dames niet aan de man raken.

De première van de film zal plaatsvinden op donderdag 15 september in het Ketelhuis in Amsterdam. Mr. Right zal te zien zijn in diverse filmtheaters in Nederland.