Relatieplanet start site voor single reizen

relatieplanetMarktleider Relatieplanet heeft in samenwerking met vakantieBoulevard een nieuwe website gelanceerd voor single reizen. De site, SingleReizenBoulevard.nl, bevat reizen voor singles en alleenstaande ouders.

"Als grootste datingsite van Nederland krijgen we vaak de vraag of wegeen single reizen kunnen organiseren," zegt Tjeerd Korenstra van Relatieplanet. "Het organiseren van reizen ligtbuiten onze scope, maar het aanbod van de diverse partijen onlineinzichtelijk maken kunnen we natuurlijk wel."

Relatieplanet gaat zelf geen reizen organiseren, maar gaat samenwerken met andere aanbieders om reizen aan te bieden. Overigens staat op Start2Date ook een overzicht van reizen voor singles.

Daarnaast werd vandaag bekend dat Marcel Boekhoorn een aandeel neemt in Telegraaf Media Groep. TMG nam in 2005 Relatieplanet over. Dat betekent dat Boekhoorn, bekend als investeerder in de gratis krant De Pers, een belang neemt in deze grote datingsite.

Binnenkort gaan we meer aandacht besteden aan de Nederlandse marktleider op datinggebied, te beginnen met een online dating test van Relatieplanet. Houd Datingfacts in de gaten voor meer nieuws.

Een gedachte over “Relatieplanet start site voor single reizen”

  1. Bradly gaat ook zijn arrangementen promoten via deze nieuwe singlereizensite. Vooralsnog zie ik nog geen promotielink op relatieplanet. De verwachtingen zijn hoog.

Reacties zijn gesloten.