Relatietips van een 9-jarige

Op Start2Flirt staat een overzicht van Nederlandse flirtcoaches. Meestal zijn dit trainers, relatietherapeuten of ervaringsexperts die zich hebben verdiept in intermenselijke communicatie.

Amerikanen luisteren sinds kort naar de 9-jarige Alec Greven. Hij schreef “How to Talk to Girls”, een boek vol met eerlijke tips over relaties en versieren. Bekijk het filmpje en verbaas je.

Een gedachte over “Relatietips van een 9-jarige”

  1. Wat mij direct opvalt is Alecs advies om voor iedereen te verbergen dat je een bepaald meisje/vrouw wil. Dat heeft hij goed! Het vanuit competitief-strategisch oogmerk geheimhouden van de ware bedoelingen is wat mij betreft de centrale oorzaak van de geslotenheid van mannen als het om persoonlijke dingen gaat. Een man zal NOOIT vertellen wat zijn werkelijke plannen zijn. Of er wel een plan is. Of juist niet. Hij houdt zich strategisch op de vlakte. Is dit niet mogelijk, dan bedenkt hij gewoon een sociaal wenselijk antwoord. Kennis is macht. Karig zijn met relevante informatie over jezelf is daarom een manier waarop je controle over anderen kunt uitoefenen. Alec is er vroeg bij.

Reacties zijn gesloten.