Speurders verwijdert datingsites

Advertentiesite Speurders kondigt aan dat de categorie Datingsites onder de rubriek Contacten volledig gaat verdwijnen. Een reden wordt niet genoemd, maar waarschijnlijk komt het omdat de pagina alleen als uithangbord een aantal datingsites fungeert. De pagina levert Speurders weinig op.

4 gedachten over “Speurders verwijdert datingsites”

  1. Hierbij wil ik reageren .op Speurders verwijderd Datingsides .deze verwijdering heeft puur te maken .dat Speurders het grootste gedeelte van de datingsde .Relatieplanet heeft overgenomen .dus het heeft totaal niets te maken .dat deze sides geen geld opbrachten .alleen puur eigen belang . vele datingsides hebben .gedurende de afgelopen jaren .veel geld aan advertenties uitgegeven .nogmaals puur eigenbelang .en hyperkritisch. wat men nu tegenkomt onder de rubriek contacten .zijn alleen sex- fake-porno- advertenties . een serieuse advertentie . is zinloos !

  2. ik wilde ook reageren dat ik op mijn advertentie niets anders dan fake dames hebben gereageerd met een duur sms service provider daar heb ik mijn buik vol van, zijn er geen normale dames meer die op mail op telnr willen reageren

    1. Ik als vrouw heb hetzelfde ervaart. Jij die eerlijk op zoek is naar die soulmate wordt alleen maar in de maling genomen. Ben er wel klaar mee.

Reacties zijn gesloten.