Succesvolle christelijke datingsites

Er zijn aardige wat startende datingsites die er achter komen dat ze het niet redden. Eén van deze sites is Datecom. Een paar maanden geleden maakten de makers bekend dat de site werd opgedoekt. De meeste niche datingsites zijn wél succesvol. Vooral onder christenen is online dating erg populair.

ChristianMatch, één van de grotere Christelijke datingsites, nam een een paar weken terug concurrent Joy4Life over. De nieuwe combinatiesite heeft daardoor nu meer dan 2700 leden. Chris Algra licht de overname toe: "’Hoe meer actíeve leden een datingsite telt, hoe meer kans je hebt om je christelijke match te vinden en hoe interessanter het dus is om lid te worden. De afgelopen jaren was er sprake van een versnippering in onze sector. Er ontstonden veel kleine datingsites, die vaak ook weer snel
verdwenen, juist omdat ze onvoldoende actieve leden kregen.”

De grootste datingsite voor christelijke jongeren is FunkyFish. Ze lieten in een persbericht weten dat ze eind vorige maand de grens van 10.000 leden hadden bereikt. FunkyFish groeit iedere maand 5 tot 10 procent. Dit zijn geweldige groeicijfers, zeker gezien het beperkte marketingbudget van FunkyFish.

Meer christelijke datingsites zijn te vinden via de Start2Date zoekmachine.