The Inner Circle dubbele winnaar bij UKDA en genomineerd voor internationale datingawards

The Inner Circle viel deze week in de prijzen tijdens de UK Dating Awards.

Michael Krayenhoff en David Vermeulen van The Inner Circle
Michael Krayenhoff en David Vermeulen van The Inner Circle
De UK Dating Awards worden georganiseerd door de Online Dating Association van het Verenigd Koninkrijk. In principe richt die zich alleen op de markt aan de andere kant van de oceaan, maar omdat The Inner Circle ook een stevige aanwezigheid heeft in Londen, mocht het meedingen naar de prijzen. Van de vier nominaties werden er twee verzilverd. Oprichter David Vermeulen (rechts op foto) was vóór de uitreiking nog niet zeker van zijn zaak: “Zou mooi zijn als we er ééntje winnen”. Inmiddels mag hij zijn site Best newcomer site of the year noemen. Ook won The Inner Circle de prijs voor het beste datingevenement in Londen. Winnaar van de award Datingsite of the year bij UKDA werd Lovestruck, een site die onder andere bekend is van haar datingevents.

“Wij voelen ons erg vereerd dat wij als Nederlands bedrijf hier in Londen tussen alle Engelse bedrijven in de prijzen vallen. The Inner Circle heeft als thuisbasis Nederland en wij zijn pas sinds kort actief in het buitenland, daarom des te mooier om deze prijs in ontvangst te nemen!” lichtte een zichtbaar enthousiaste Vermeulen toe.

Inmiddels is bekend dat The Inner Circle ook is genomineerd voor de internationale dating awards van iDate. Daar maakt de site van Vemeulen kans op de titel Best Datingsite en Most Innovative Company.

Een gedachte over “The Inner Circle dubbele winnaar bij UKDA en genomineerd voor internationale datingawards”

Reacties zijn gesloten.