The Inner Circle lanceert nieuwe iPhone app

The Inner Circle logoThe Inner Circle, het sociale netwerk voor singles in grote steden, lanceert een iPhone app. Het netwerk groeide snel in steden over de wereld. Met name in thuisstad Amsterdam is TIC inmiddels bekend en berucht wegens het ‘invitation-only’ systeem, en de selectie van succesvolle en aantrekkelijke leden aan de poort.

De nieuwe iPhone app ziet er modern uit, en is qua stijl vergelijkbaar met de site van The Inner Circle. De app werd direct al aardig vaak gedownload, nu nog niet voldoende voor een positie in de top 5 datingapps, maar als het aantal downloads doorzet zou dat volgende maand zomaar kunnen gebeuren.

Leden die de app probeerden reageren positief. Ze geven aan lang op de app gewacht te hebben, maar er wel blij mee te zijn. Een functie die nog wordt gemist is een gedetailleerde zoekfunctie.

De makers van de app beloven in een volgende app met een aantal nieuwe functies te komen. Eén van deze functies – die er op gericht is om anderen in het echt te ontmoeten – is vrij revolutionair, aangezien andere datingsites in Nederland die nog niet bieden. Binnenkort meer over deze uitbreiding.

Een Android app staat op dit moment nog niet op de planning.

the inner circle app