Tinder heeft een speciale versie voor mooie en bekende mensen

Tinder heeft een speciaal onderdeel in de app alleen toegankelijk voor bijzonder bekende, mooie of rijke mensen.

Tinder Select zou bedoeld zijn voor CEO’s, topmodellen en de top van de aantrekkelijke gebruikers van het reguliere Tinder.  Zij kunnen daarmee onderling daten zonder de andere gebruikers te zien en zonder dat zij hen zien.

De top 1% knapste en populairste gebruikers van Tinder zou toegang krijgen tot de app. Waarschijnlijk is het voor beroemdheden ook mogelijk om direct in de “Select” groep te komen, maar op welke manier is niet bekend.

Tinder Select zou volgens Techcrunch al een half jaar bestaan, maar een woordvoerder van het bedrijf weigert er iets over te zeggen. Het is bijzonder dat geen van de gebruikers eerder heeft gelekt over het bestaan van de “Select” feature, waarschijnlijk is er nu alleen een kleine groep beta-gebruikers.

Het blog heeft screenshots van de app gevonden. Hier op is te zien dat er een nieuwe button verschijnt waarmee Select kan worden ingeschakeld. 

Tinder is op dit moment de feature breder aan het uitrollen door uitnodigingen te sturen aan mensen. Wie een invite heeft ontvangen kan ook andere mensen ‘nomineren’ om toe te treden tot de eliteversie van de dating-app, maar nominees kunnen op hun beurt geen anderen uitnodigen. Zo hoopt Tinder de boel ook echt exclusief te houden.

Tinder heeft  geen plannen om de nieuwe functie officieel aan te kondigen.